Com Hem söker Ansvarig kundkommunikation B2B-kunder

Stockholm Rekrytering

Marknadsavdelningen på Com Hem växer och behöver förstärkning. Vi söker därför en van direktmarknadsförare som strategiskt och operativt kan driva kommunikationsarbetet till våra B2B-kunder.

Sök rollen Senast 7 september, 2017

Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 5 personer som jobbar med den direkta kommunikationen och marknadsföringen till Com Hems kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planera, strukturera och implementera processer och rutiner för kors- och uppsäljaktiviteter tillsammans med den kommersiella avdelningen
 • Producera säljdrivande kommunikation i främst digitala kanaler
 • Producera nyhetsbrev
 • Ansvara för fakturakommunikation och andra kundkommunikationsprojekt

Din bakgrund
Vi tror att du har minst 3-års erfarenhet av direktmarknadsföring/CRM-arbete och förstår hur man sätter upp rutiner och processer för att nå utvalda målgrupper på bästa sätt.  

Du är själv skribenten och ansvarar för vad, när och hur man ska kommunicera för att nå framgångsrik försäljning. Du behöver ha bra känsla för färg och form, och klara enklare bildbehandling i Photoshop. Det är ett krav att du kan hanterar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift och meriterande om du tidigare arbetat i Adobe som är vårt CRM-system.

Vi söker dig som är en utåtriktad och självgående person som har god insikt i vilka aktiviteter och prioriteringar som krävs för att skapa kostnadseffektiva resultat. Du kommer att driva dina arbetsuppgifter självständigt och därför behöver du ha förmågan att arbeta strukturerat med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Tidsramarna är ibland korta så snabbhet och effektivitet är egenskaper som behövs för att lyckas i rollen.

Som person är du social och flexibel och vi ser det som självklart att du är intresserad och nyfiken på vår affär och vill bidra till att utveckla den. Med många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer.

I rollen rapporterar du till Head of Direct Marketing & Communication. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Om Com Hem
Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en del av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till vårt nät vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40% av alla svenska hushåll.

Våra värderingar Personlig, Pålitlig och ligger till grund för allt vi gör och tillsammans arbetar vi för Sveriges nöjdaste kunder.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Com Hem med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-09-07. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog på ls@kimm.se eller 08-555 290 00. Vecka 27-31 tar vi en paus i processen för semesterledighet. Vi påbörjar urvalsarbetet efter den 7 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök rollen Senast 7 september, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Lena Skoog

Lena Skoog

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 september, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök