Kommunikatör till Stockholms Sjukhem

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i en meningsfull verksamhet där du har möjlighet att göra skillnad? Just nu söker vi en kommunikatör till Stockholms Sjukhem med fokus internkommunikation.

Sök rollen Senast 28 september, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Till Stockholms Sjukhem söker vi dig som brinner för kommunikation och som vill göra skillnad i en meningsfull och viktig verksamhet. Vi erbjuder ett spännande uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter och stora möjligheter att vara med och utveckla hur Stockholms Sjukhem ska möta sina målgrupper och stärka sitt varumärke. 

Rollen
Som kommunikatör på Stockholms Sjukhem kommer du att arbeta dels med det löpande redaktionella arbetet i våra digitala kanaler, dels med kommunikationsinsatser i olika projekt. Du kommer att ha fokus på intranät och intern kommunikation, men deltar även i arbetet med extern webb och sociala medier. Kommunikationsenheten planerar, skriver, fotograferar, filmar, redigerar och publicerar innehåll i alla kanaler. Som huvudredaktör för intranätet kommer du också att arbeta med att vidareutveckla intranätet (SharePoint) tillsammans med andra i organisationen.

Du tillhör kommunikationsenheten som består av fyra personer och rapporterar till kommunikationschefen. Stockholms Sjukhem sitter på Fridhemsplan i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

 •         Redaktör för intranätet, vilket omfattar både redaktionellt arbete med intranätet och att  analysera, planera och driva utveckling av intranätet.
 •          Analysera, planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser i interna projekt
 •          Delta i övrigt redaktionellt arbete, skriva och publicera på extern webb och sociala medier
 •          Delta i kommunikationsenhetens arbete med att stärka varumärket Stockholms Sjukhem
 •          Trycksaksproduktion, både enklare produktion inhouse och beställningsarbete
 •          Skapa enklare filmer och rörligt material

Din erfarenhet
Stockholms Sjukhem söker dig som är utbildad inom kommunikation, journalistik eller motsvarande och som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete. Du är en skicklig skribent och behärskar svenska i tal och skrift och vet hur man lyfter fram viktiga budskap och målgruppsanpassar innehåll efter syfte och kanal med användarupplevelsen i fokus. System du behärskar är Sharepoint eller liknande CMS-system. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med sociala medier, filmproduktion, bildhantering samt grafisk formgivning och har vana av att jobba med på Indesign, Photoshop och Premiere Pro. Även erfarenhet av Google Analytics och SEO är meriterande.

Om Stockholms Sjukhem
Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Stockholms Sjukhem bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte, och erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom rehabilitering, sjukvård och äldreomsorg samt har även en egen forskningsenhet. Stockholms Sjukhem har närmare 900 medarbetare som varje dag med utgångspunkt i värdegrunden – omtanke, respekt och kunskap – möter människor med behov av vård och omsorg.

I år är det 150 år sedan Stockholms Sjukhem startades utifrån en idé om vård för långvarigt eller obotligt sjuka. Verksamheten har från början präglats av engagemang, innovation och nytänkande. Stockholms Sjukhem vill vara med och ta ansvar för att en sammanhållen vård och omsorg av hög kvalitet kan erbjudas till fler människor i Stockholm. Läs gärna mer på: www.stockholmssjukhem.se

Varför skall du jobba med oss?
Jo, för här får du möjlighet att arbete i en verksamhet som bygger både på tradition och nytänkande. Vår värdegrund omtanke, respekt och kunskap genomsyrar hela vår organisation. Vi vill att du ska ha roligt på jobbet och utvecklas i din roll, samtidigt som du har balans i livet.

Ansökan  
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via kimm.se så snart som möjligt, dock senast den 28 sept 2017. Obs! vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Välkommen att arbeta med oss på Stockholms Sjukhem!

Sök rollen Senast 28 september, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 september, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Loyalty Program Manager

Do you want a role where you will be part of a unique global investment and have the full responsibility to build, develop and execute a global rewards program? Lynk & Co is re-defining the entire experience of buying, owning and using a car and your contribution might be the key to their success.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Event Manager till Mary Kay

Vi söker en Event Manager som ska ha det övergripande operativa ansvaret för Mary Kays event i Norden. Detta gör du genom att skapa trovärdiga, exklusiva och innehållsrika event för Mary Kays fristående säljkår i Finland, Norge och Sverige.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2017

Läs mer & ansök