Content Marketing Specialist till Karnov Group

Stockholm Rekrytering

Karnov Group fortsätter att växa. Vi söker nu en Content Marketing Specialist med ansvar för att skapa leadsgenererande content mot offentlig sektor. Ta chansen att söka denna nya spännande roll på ett företag i framkant!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som Content Marketing Specialist på Karnov Group är din primära uppgift att producera och skapa content med målet att få yrkesverksamma tjänstemän inom offentlig sektor att prova vår nylanserade tjänst. Då detta är en ny produkt är det viktigt att du är van att arbeta med insikter och målgruppsanpassad kommunikation.

Du genomför kampanjer och arbetar hands-on med content marketing, whitepapers, konverteringsoptimering och annonsering till syfte att hjälpa kunden framåt i köpresan. Du kan optimera, testa och analysera utfallet av dina insatser. Du driver arbetet framåt och hittar ständigt nya sätt att kommunicera med målgruppen.

Arbetsuppgifter

 • Skapa engagerande content med målsättning att driva trafik och generera leads.
 • Identifiera relevanta kanaler för målgruppen, ansvara för mediainköp och publicering.
 • Utifrån aktivitetsplan skapa kampanjer som du följer upp, utvärderar och utvecklar. 
 • Ansvara för att ta fram produktrelaterade texter för både webb och print.
 • Koordinera evenemang och mässdeltagande.

Är du vår nya kollega?
Vi ser att du har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring och leadsgenerering. Vi tror att du trivs med ett helhetsansvar och är van att arbeta självständigt i frågor som rör ditt arbetsområde, på såväl strategisk som operativ nivå. Du har erfarenhet av Google Analytics och CMS-verktyg.

Svenska och engelska behärskar du obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.  Erfarenhet av juridik, Hubspot och Salesforce är meriterande men är inte ett krav.

Samarbete är viktigt hos oss och du är en sann lagspelare. Vi tror att du är en person som är intresserad av juridik och samhällsfrågor, men viktigast av allt är att du brinner för digital marknadsföring! Du arbetar i nära samarbete med övriga på marknadsavdelningen, vår säljorganisation och rapporterar direkt till vår Marketing Director.

Mer om Karnov Group
Karnov Group kombinerar juridisk expertis med innovativa informationstjänster som ger yrkesverksamma jurister och kommunala tjänstemän tillgång till exakt den information de behöver – för att fatta bättre beslut snabbare. Tjänsten har idag över 40 000 användare vilket innefattar advokatbyråer, företag, myndigheter, kommuner och universitet. I vårt nätverk finns cirka 350 välrenommerade juridiska experter som verkar och arbetar på framträdande poster inom privat och offentlig sektor. Besök gärna vår hemsida för mer om oss www.karnovgroup.se.

Bli en av oss
På Karnov Group får du möjlighet att arbeta med aktuella samhällsfrågor. Tillsammans med affärsdrivna och engagerade kollegor kommer du vara med på vår tillväxtresa i en rolig och stimulerande tjänst med stort ansvar och mycket frihet. 

Har vi fångat ditt intresse? 
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt då vi har löpande intervjuer, dock senast den 2017-10-03. KIMM tar endast emot ansökningar via deras hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Loyalty Program Manager

Do you want a role where you will be part of a unique global investment and have the full responsibility to build, develop and execute a global rewards program? Lynk & Co is re-defining the entire experience of buying, owning and using a car and your contribution might be the key to their success.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Event Manager till Mary Kay

Vi söker en Event Manager som ska ha det övergripande operativa ansvaret för Mary Kays event i Norden. Detta gör du genom att skapa trovärdiga, exklusiva och innehållsrika event för Mary Kays fristående säljkår i Finland, Norge och Sverige.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2017

Läs mer & ansök