Kandidatansvarig till KIMM

Stockholm Rekrytering

Har du ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet att ha fokus på både kandidatupplevelsen och att hitta den allra bästa kandidaten för våra kunders uppdrag? Vi söker dig som vill bli navet i KIMM och utveckla ett kandidatnätverk i världsklass!

Sök rollen Senast 21 oktober, 2017

På KIMM jobbar vi med rekrytering och konsultuthyrning och tillsätter roller inom kommunikation & marknad. Våra uppdrag kännetecknas av högt engagemang, effektivt samarbete och en massa glädje – vi har år efter år bevisat vår förmåga att på bästa sätt matcha kandidater och kunder. I detta matchningsarbete spelar våra kandidatansvariga en nyckelroll tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

Din roll 
Som kandidatansvarig på KIMM är du en del av ett härligt och proffsigt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsbolag. Vi ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till både våra kandidater och kunder. Med stort engagemang förväntas du söka fram de rätta kandidaterna, skriva annonser, genomföra urval, intervjua, ta referenser och i nära samarbete med dina kollegor matcha rätt kandidat med rätt uppdrag och kund. Utöver det så ansvarar du för att proaktivt utveckla kandidatnätverket inom KIMM och att vårt varumärke syns i rätt kanaler.

På KIMM är vi idag ca 15 medarbetare som jobbar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har ca 50 konsulter uthyrda på spännande uppdrag hos våra kunder.

Det är verkligen en möjlighet att få arbeta på KIMM – vi växer ständigt, men det ställer också vissa krav på att du inte är nostalgisk och tänker att det var bättre förr. I ett tillväxtbolag är det hela tiden full fart framåt. Vi stannar inte upp, vi är i ständig rörelse, vi är framåtlutade, vi lyssnar och vi agerar. Det betyder att du behöver vara en person som verkligen trivs med farten, annars kan det liksom bli helt fel.

Din bakgrund
Du har en hög egen drivkraft och ett stort intresse för människor. Du är förtroendeingivande, en teamplayer och mycket duktig på att skapa och underhålla relationer. Du är überstrukturerad – du är liksom en sån där person som alltid har stenkoll! Troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande inom ett relevant område för rollen. Du avgör vad som är relevant. Vi tror att du har ca två års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och personbedömning – det är dock inget krav. Vi tror att du är väl insatt i den digitala transformationen, sociala medier och att du har stenkoll på förkortningar som SEO, SEM, PPC, CMS m.fl.

KIMM erbjuder
En möjlighet att jobba med våra kompetenta kandidater, konsulter och intressanta kunder som vi är stolta över. Samtidigt får du vara med och fortsätta bygga KIMM tillsammans med oss på KIMM, Wise Professionals och övriga Wise Group (KIMM är ett affärsområde som drivs som ett eget bolag inom Wise Professionals – läs mer om Wise Professionals här http://www.wise.se/ som är en del av Wise Group – läs mer om Wise Group här http://www.wisegroup.se/). Vi har kul på jobbet och vill ständigt göra saker bättre! Du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka din egen och vår framtid eftersom vi vill ta vara på dina idéer. 

Nu måste du ju ansöka!
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Anna Jeppsson Blomberg på ajb@kimm.se. Ansök på www.kimm.se senast 2017-10-21. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per mejl, men vi ser fram mot att höra från dig inom kort via kimm.se. Gala!

 

 

 

 

Sök rollen Senast 21 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Anna Jeppsson Blomberg

Anna Jeppsson Blomberg

Affärsområdeschef KIMM

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Holmen koncernen söker Ansvarig PR och PA

Vill du vara med och påverka bilden av modern Svensk Skogsindustri? Vill du vara med och driva kommunikationen kring hur Holmen bidrar till stor klimatnytta? Har du tidigare erfarenhet från påverkansarbete och vill vara med och öka Holmens synlighet och närvaro? Då är du kanske rätt person den här rollen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikatör-/HR till Gunnar Karlsen Sverige AB

Ligger ditt intresse i mixen av kommunikation och HR? Brinner du för employer branding, attraktion och onboarding? Vill du vara med och påverka hur vårt företag syns och uppfattas genom att driva och utveckla vår interna och externa kommunikation?

Malmö Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök