Digital Content Specialist

Göteborg Konsultuppdrag

Har du erfarenhet av att planera och skapa både skriftligt och grafiskt innehåll, som ska användas i digitala kanaler? Till vår kund letar vi nu efter en idérik och strukturerad Digital Content Specialist!

Sök rollen Senast 31 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till vår kund som verkar inom B2C och har försäljning både i butik och på e-handel, letar vi nu efter en Digital Content Specialist. Det här är ett konsultuppdrag via rekryteringsbyrån KIMM på heltid och har omgående start.

Tjänsten
Som Digital Content Specialist ansvarar du för att planera och skapa innehåll som ska används i sociala medier och andra digitala kanaler, så som e-post och hemsida. Innehållet kan bestå av både skriftlig epostkommunikation och av bildhantering. Du kommer främst att arbeta utifrån uppsatta strategier och målsättningar. Däremot ansvarar du för utvecklingen av kommunikationen i befintliga och eventuella nya kanaler samt att du kommer vara en del av det strategiska arbetet för att öka trafik till hemsidan.

Du samarbetar med kollegor på marknadsavdelningen gällande optimering av sponsrade aktiviteter i sociala medier. Vidare kommer du även stötta upp vid reklam- och PR-kampanjer.

Vem är du som söker?
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom e-Commerce, marknadsföring eller kommunikation. För att lyckas i rollen har du sedan tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter på ett B2C företag. Du har en god erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg  och du har mycket goda kunskaper inom Indesign och Photohop.

Som person är du är idérik och nytänkande. Samtidigt som du är kreativ är det viktigt att du har förmågan att arbeta utifrån en varumärkesstrategi och handlingsplan. Vidare har du en god känsla för form och layout samt ser vi att du är trygg i rollen som skribent. För att klara av tjänsten är det viktigt att du arbetar strukturerat med fokus på kvalité.

Konsultrollen hos KIMM
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Din ansökan och frågor
Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Stina Scheller på (stina.scheller@wise.se) eller Konsultchef Marios Maletsikas (marios.maletsikas@wise.se). Vi kommer gå igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 31 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stina Scheller

Kandidatansvarig, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Holmen koncernen söker Ansvarig PR och PA

Vill du vara med och påverka bilden av modern Svensk Skogsindustri? Vill du vara med och driva kommunikationen kring hur Holmen bidrar till stor klimatnytta? Har du tidigare erfarenhet från påverkansarbete och vill vara med och öka Holmens synlighet och närvaro? Då är du kanske rätt person den här rollen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikatör-/HR till Gunnar Karlsen Sverige AB

Ligger ditt intresse i mixen av kommunikation och HR? Brinner du för employer branding, attraktion och onboarding? Vill du vara med och påverka hur vårt företag syns och uppfattas genom att driva och utveckla vår interna och externa kommunikation?

Malmö Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök