K-rauta/Onninen söker en Kommunikatör

Stockholm Konsultuppdrag

Har du erfarenhet av förändringskommunikation? Är du en skicklig skribent som vill vara en del av en spännande förändringsresa? Är du en konsultativ person som är trygg i din kompetens?

Sök rollen Senast 11 november, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till K-rauta/Onninen söker vi nu en kommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Uppdraget är placerat på K-rautas/Onninens kontor i Kista.

Om jobbet
K-rauta och Onninen har blivit ett bolag och organisationen står inför en spännande förändringsresa. Som kommunikatör kommer du arbeta i ett mindre team tillsammans med HR-direktören, två HR-BP samt en processansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och rollen är bred. Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla och genomföra kommunikationsplanen. Kommunikationen kommer att ske via målgruppsanpassade texter via webben, nyhetsbrev, presentationer samt andra relevanta kanaler.  Exempel på arbetsuppgifter;

 • Utarbeta och genomföra en kommunikationsplan
 • Skriva content för webben och intranätet
 • Skriva presentationer och VD-brev

Din profil
Du har relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler från högskola eller universitet. Du har mycket god förståelse för kommunikation och erfarenhet av förändringskommunikation. Du har goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av något CRM system. Du är en duktig skribent och talar och skriver svenska och engelska flytande. Som person är du självgående och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta proaktivt och är kreativ. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta i ett team och är trygg i din kompetens.

Om K-rauta / Onninen
K-rauta har i dag 19 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. I Sverige har vi ca 900 medarbetare.

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. I Sverige har vi ca 350 anställda och finns på 17 orter från Luleå i norr till Helsingborg i Söder.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 11 november, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paola Banegas

Paola Banegas

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 november, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Holmen koncernen söker Ansvarig PR och PA

Vill du vara med och påverka bilden av modern Svensk Skogsindustri? Vill du vara med och driva kommunikationen kring hur Holmen bidrar till stor klimatnytta? Har du tidigare erfarenhet från påverkansarbete och vill vara med och öka Holmens synlighet och närvaro? Då är du kanske rätt person den här rollen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikatör-/HR till Gunnar Karlsen Sverige AB

Ligger ditt intresse i mixen av kommunikation och HR? Brinner du för employer branding, attraktion och onboarding? Vill du vara med och påverka hur vårt företag syns och uppfattas genom att driva och utveckla vår interna och externa kommunikation?

Malmö Sista ansökningsdag: 5 november, 2017

Läs mer & ansök

Digital Content Specialist

Har du erfarenhet av att planera och skapa både skriftligt och grafiskt innehåll, som ska användas i digitala kanaler? Till vår kund letar vi nu efter en idérik och strukturerad Digital Content Specialist!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2017

Läs mer & ansök