Produktionsledare till J.Lindeberg

Stockholm Konsultuppdrag

Trivs du i en dynamisk roll med flera parallella arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av projektledning? Skulle du beskriva dig själv som positiv och lösningsorienterad? Då är detta ett uppdrag för dig!

Sök rollen Senast 10 februari, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till J.Lindeberg söker vi nu en driven och erfaren Produktionsledare. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå under 9 månader och är ett föräldravikariat. Placering är på J.Lindebergs moderna huvudkontor vid vackra stadsgårdskajen i Stockholm.

Om rollen
Som Produktionsledare kommer du att ansvara för koordinering och genomförande av flera parallella produktioner och projektteam. Rollen är dynamisk och du kommer att jobba med många olika arbetsuppgifter. Du ingår i marknadsteamet som idag består av 10 medarbetare och rapporterar till marknadschefen. Exempel på arbetsuppgifter;

 • Planering och färdigställande av säsongsrelaterad aktivitetsplan för bolaget.
 • Ansvarig för uppföljning av aktivitetsplan och att marknadsteamet levererar enligt tidsplan.
 • Ansvar för den övergripande produktionsplanen för marknadsteamet, dvs. överblick på samtliga projekt under en säsong samt övergripande deadlines och leveranstider.
 • Produktionsplanering för hela marknadsteamet – vilka produktioner jobbar teamet med, sätta projektteam för varje projekt, ansvara för uppstart och slutleverans.
 • Resursplanering för kreatörerna (designers, frilansare och copywriter främst) för att beräkna arbetsbelastning.
 • Ansvar för att ta emot och fördela beställningar som kommer in till marknadsavdelningen. Avräkning på hur många beställningar som kommer in varje månad samt hur många som levereras i tid.

Om dig
Du har ca 5 års erfarenhet av projekt-/ produktionsledning, gärna inom modebranschen. Du har mycket goda erfarenheter av att arbeta med både digitala och analoga produktioner, samt god vana att beställa art works. Erfarenhet av personalansvar är ett plus, dock inget krav. Du hanterar MS Office, och gärna Adobe CS. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Några personliga egenskaper som vi värdesätter lite extra är att du är positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Du har god planerings- och samarbetsförmåga, samt bra på att kommunicera med olika personer/avdelningar. Förmåga att hålla många projekt igång och samtidigt kunna hålla koll på detaljer är såklart avgörande för att lyckas!

Om J.Lindeberg
J.Lindeberg är ett svenskt klädmärke som grundades av Johan Lindeberg i Stockholm 1996 med visionen att utmana normen inom mode och golfindustrin. J.Lindeberg erbjuder en unik kombination av mode- och sportkläder, med produkter för en aktiv livsstil.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 10 februari, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger J.LINDEBERG

STADSGÅRDSHAMNEN 24, STOCKHOLM

Kontakta mig för mer information

Paola Banegas

Paola Banegas

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 februari, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nordic Content & Social Media Manager

Vi söker dig som är social media- och contentspecialist och vill ansvara för Danones innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill framåt och få möjlighet att påverka. Känner du igen dig? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Preem söker Koordinator Public Affairs

Till avdelningen Kommunikation och Public Affairs söker vi dig som vill utvecklas inom området Public Affairs. I en bred koordinerande roll finns nu möjligheten att jobba i hetluften i ett dedikerat team av specialister på Preem.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 januari, 2018

Läs mer & ansök