Projektledare med varumärkesansvar till O’Learys marknadsavdelning

Stockholm Rekrytering

O’Learys är den självklara mötesplatsen och erbjuder en unik kombination av känsla, smaker och upplevelser med inspiration från Boston. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, aktiviteter och sport. Företaget och kedjan är i stark tillväxt och varumärkena O´Learys och Boston Grill ligger nu för utveckling i Norden såväl som internationellt, därför söker vi nu en Projektledare till marknadsavdelningen.

Sök rollen Senast 27 februari, 2018

Vi erbjuder
O’Learyskedjan är en av Europas största med franchisebaserade barer och restauranger på 13 internationella marknader. O’Learys Trademark är franchisegivare och varumärkesägare med 55 anställda och huvudkontor som ligger vid vackra Hagaparken i Stockholm. Du kommer till en bred och spännande tjänst för ett starkt varumärke i ett kul och engagerat team och kommer att få vara med och bidra till O’Learys fortsatta utveckling och framgång.

 

 

 

Din roll
Marknadsavdelningens huvudsakliga ansvar är att initiera, leda och genomföra försäljningsstimulerande och varumärkesbyggande aktiviteter. I rollen som Projektledare är du delaktig i och leder projekt och produktion som ökar kundlojaliteten, driver trafik till restaurangerna och positionerar varumärket i enlighet med affärsplan och marknadsplan. Du är involverad i det operativa genomförandet av t ex samarbeten, konceptutveckling, kampanjer och events. Dina ansvarsområden definieras utifrån organisationens behov och kan anpassas både i omfattning och av karaktär beroende på behov och förutsättningar. Rollen ingår organisatoriskt i marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen. I tjänsten ingår en del resor.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Delaktig i att ta fram marknads och aktivitetsplan i samarbete med Marknadschef och kollegor på marknadsavdelningen.
 • Leda, planera och koordinera säljdrivande och varumärkesbyggande kampanjer och aktiviteter, samt arbeta med partnerskap med intressanta företag och organisationer.
 • Ansvara för att utveckla, paketera och implementera befintliga och nya koncept.
 • Projektleda, koordinera och kvalitetssäkra produktion av marknadsmaterial vilket innebär löpande kontakt med leverantörer och samarbetspartners.
 • Vägleda och ge support i marknads- och varumärkesfrågor genom att ha löpande kontakt med franchisetagare, restaurangchefer och övriga interna intressenter.

 

Om dig
Förutom att du liksom vi har en passion för mat, dryck, kommunikation och människor ser vi gärna att du har jobbat medliknande uppgifter och digital marknadsföring i 2–3 år, gärna i en franchisekedja. Du är utbildad marknadsförare från t ex IHM eller Berghs samt van vid att kommunicera skriftligen och muntligen på engelska, samt erfaren kravställare mot byråer. För att lyckas i rollen är du en framåt och resultatorienterad person som har en konstruktiv och positiv approach och tar ansvar för att driva affären och de operativa projekt du ansvarar för.

 

För att du ska trivas hos oss och för att vi ska trivas med dig tror vi att du lever efter vår devis; Be you – du är kreativ, har mod, är trygg och vågar bjuda på dig själv. Du är en Teamplayer som bidrar och samarbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål samt göra gästens möte minnesvärt. Och sist men inte minst så har du Öga för detaljer – att vara noggrann visar din passion för utveckling.

 

Intresserad?
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Jonatan Lindoff på jl@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är den 27 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

Sök rollen Senast 27 februari, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger O'learys Trademark AB

Sveavägen 168, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Jonatan Lindoff

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 februari, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marknadsassistent med omgående start

Nu utökar vi marknadsteamet med ytterligare en härlig kollega! Vi söker dig som vill koordinera, samarbeta och stötta marknadsavdelningen i stort och smått. I ditt jobb som marknadsassistent kommer du bland annat att jobba med butiksmaterial, mässor, events och löpande marknadsbearbetning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 mars, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Digital kommunikatör till Ersta diakoni

Ersta diakoni är i en spännande fas med stort utvecklingsfokus och tillväxt. Därför söker vi nu en skicklig digital kommunikatör som vill vara med på vår resa och bidra till att stärka vår röst och våra verksamheter.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 mars, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Redaktör till Chiffer

Är du en driven digital redaktör? Har du arbetat med med att skapa content och varumärkesbyggande kommunikation för sociala medier? Då är detta uppdraget för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 februari, 2018

Läs mer & ansök

Content & PIM Coordinator inom e-handel

Är du en mästare på att skapa, uppdatera och utveckla produktinnehåll för e-handel? Vet du vad det innebär att sälja en vara genom bild och ord? Är du dessutom bra på att koordinera, administrera och samordna – då tror vi att du är som skapt för denna tjänst!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2018

Läs mer & ansök