Web Master till Riksförbundet Attention

Stockholm Rekrytering

Attentions medarbetare har en gemensam vision om att göra samhället bättre för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, delar du vår vision? Vill du ansvara för utveckling och förvaltning av Attentions digitala kanaler? Då kan du vara vår nya efterlängtade Web Master.

Sök rollen Senast 26 april, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder en arbetsplats med många kunniga kollegor i en miljö som utvecklas kring medarbetarnas egna förutsättningar och intressen. Riksförbundet Attention är i en expansiv fas där nuvarande arbetsformer utvärderas och utvecklas. Vi sitter i trevliga kontorslokaler i närheten av Globen och som vår nya kollega ingår du i ett team med erfarna och kompetenta arbetskamrater med stort engagemang. 

Web Master
Som Web Master har du ett övergripande redaktionellt helhetsansvar för att förvalta och utveckla Attentions webbkanaler. Du arbetar utifrån besökarnas och medlemmarnas behov och önskemål, men också förankrat i förbundets mål och strategier. Du samordnar och ser över innehållet, bearbetar och skriver själv texter, vilket kräver stilistisk förmåga och kunskap om att skriva för webben.  

Attentions webb har behov av utveckling och ett omtag. Det blir din roll att se över behoven, ta initiativ och leda förändringsarbetet på webbplatserna. Du arbetar i vår kommunikationsenhet nära kommunikatörer och projektledare i organisationen. I arbetet ingår även att ta fram rekommendationer, riktlinjer och policys och se till att dessa följs. Du stöttar organisationens övriga medarbetare i webbfrågor och är inte främmande för att hålla i internutbildningar och olika dragningar för att hålla verksamheten uppdaterad om utveckling och aktuell kunskap på området. 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Föreslå relevanta förändringar och genomföra dem
 • Lägga upp nya filmer på Youtubekanalen och länka till webben
 • Hålla startsidan aktuell och fräsch med nya bilder, puffar och teman
 • Göra större omstruktureringar kopplat till vad besökarna efterfrågar
 • Bevaka kalendariet för Attention Utbildning
 • Driva arbetsgrupper vid webbutvecklingsprojekt

Kompetenser och erfarenhet

 • Mycket goda kunskaper i Google Analytics/eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i SEO
 • WordPress eller annat CMS
 • Mycket goda kunskaper i Photoshop för bildhantering på webben

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, drivkraft och ansvarskänsla. Du får gärna ha en relevant utbildning, men det viktigaste är vad du faktisk kan och vill. Du får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat inom ideell verksamhet, insamlings- eller medlemsstyrda organisationer. 

Om Riksförbundet Attention
Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) så som ADHD, Aspergers syndrom/Autismspektrumtillstånd (AST), språkstörning och Tourettes syndrom. Vi arbetar för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver i skolan, på arbetsmarknaden och på fritiden. Vi arbetar också för att anhöriga ska få ökat inflytande och avlastning. http://attention.se/om-oss/var-verksamhet/

Intresserad?
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt  – sista ansökningsdag är den 26 april 2018. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Urval och intervjuer sker löpande.

Sök rollen Senast 26 april, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Riksförbundet Attention

Tjurhornsgränd 6, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Teamchef rekrytering KIMM & utbildare för Rekryteringsskolan

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 april, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Marketing Manager Nordics till Bookatable by Michelin

Har du förmåga att öka marknadsnärvaro, optimera kundupplevelse och användarvänlighet med fokus på såväl B2B som B2C? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 maj, 2018

Läs mer & ansök

Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR

Är du kreativ och gillar att med hjälp av ord, skapa relevant innehåll med dokumenterad erfarenhet av att producera inspirerande texter i tidningar eller sociala medier? Om du på det gärna njuter av en dag utomhus oavsett väder och är nyfiken på att få jobba för hållbara utomhuskläder, då kanske du är vår nästa Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR, som vi söker till Borås!

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 maj, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till Cramo

Till Cramo söker vi nu en marknadskoordinator. Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Då är det här nästa uppdrag för dig! Konsultuppdraget startar omgående och pågår i sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2018

Läs mer & ansök

Webmaster till Nobina

Vill du vara med och driva utvecklingen och arbetet kring Nobinas nya webb? Har du ett intresse för content och digital kommunikation? Då kanske du vill bli vår allra första Webmaster på Nobina – Nordens största bussföretag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 maj, 2018

Läs mer & ansök