PR- och Pressansvarig

Stockholm

Är du en stjärna på opinionsbildning, medieanalys, omvärldsbevakning och redaktionellt arbete? Har du dessutom ett samhällsengagemang och är politiskt intresserad! Då tror vi att den här rollen kan passa dig!

Sök rollen Senast 26 april, 2018

Nu söker vi en PR- och Pressansvarig till kommunikationsavdelningen på Sveaskog. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering är på Sveaskogs huvudkontor i centrala Stockholm.

Erbjudande

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen – en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Som PR- och Pressansvarig får du dessutom en viktig roll i vår kedja som får skogen och Sverige växa.

Mer om Sveaskog

Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten – tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. Vår vision är att vara Sveriges ledande skogsföretag. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare. Människor med ansvarskänsla och initiativförmåga. Människor som vill hjälpa till att odla välstånd och klimatnytta i hela Sverige. Ditt arbete gör skillnad och bidrar till samhället i flera avseenden; ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Läs mer om oss här: www.sveaskog.se

Om rollen

I rollen som PR- och Pressansvarig är ditt uppdrag att stötta Sveaskogs talespersoner med information och underlag. Du kommer att vara en del av kommunikationsavdelningen och rapporterar till HR- och Kommunikationschefen. Pressjour ingår och resor inom Sverige förekommer vid ett par tillfällen i månaden. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Nyhets- och omvärldsbevakning samt medieanalys
  • Kontakt med press, media och relevanta intresseorganisationer
  • Hantering och intern rådgivning kring medieärenden samt stötta vår VD och skogspolitiske chef kring samhällskontakter
  • Skriva kortare reportage från verksamheten som skall spridas i olika kanaler
  • Planering och genomförande av medieaktiviteter informationsinsatser kring aktuella frågor
  • Ansvar för att formulera Sveaskogs hållning och budskap

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med både strategiska och operativa arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet specifikt med opinionsbildning, medieanalys, omvärldsbevakning och redaktionellt arbete. Vana av media- och samhällskontakter är nödvändigt för att lyckas i rollen. Vi tror att du är en kommunikativ, social och förtroendeingivande person som med lätthet kan växla mellan självständigt arbete och samarbete. Har du dessutom ett samhällsengagemang och är politiskt intresserad – då tror vi att du är rätt person för uppdraget! 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Sveaskog med KIMM. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell via mejl sf@kimm.se eller på telefon 08-555 290 00 för mer information eller om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-04-26.

Sök rollen Senast 26 april, 2018

Här ligger Sveaskog

Torsgatan 4, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 april, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Marketing Manager Nordics till Bookatable by Michelin

Har du förmåga att öka marknadsnärvaro, optimera kundupplevelse och användarvänlighet med fokus på såväl B2B som B2C? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 maj, 2018

Läs mer & ansök

Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR

Är du kreativ och gillar att med hjälp av ord, skapa relevant innehåll med dokumenterad erfarenhet av att producera inspirerande texter i tidningar eller sociala medier? Om du på det gärna njuter av en dag utomhus oavsett väder och är nyfiken på att få jobba för hållbara utomhuskläder, då kanske du är vår nästa Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR, som vi söker till Borås!

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 maj, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till Cramo

Till Cramo söker vi nu en marknadskoordinator. Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Då är det här nästa uppdrag för dig! Konsultuppdraget startar omgående och pågår i sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2018

Läs mer & ansök

Web Master till Riksförbundet Attention

Attentions medarbetare har en gemensam vision om att göra samhället bättre för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, delar du vår vision? Vill du ansvara för utveckling och förvaltning av Attentions digitala kanaler? Då kan du vara vår nya efterlängtade Web Master.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök