Marketing Manager Nordics till Quinyx

Stockholm Konsultuppdrag

Som Marketing Manager kommer du att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter, där fokus ligger på digital marknadsföring och inbound marketing.

Sök rollen Senast 30 juni, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • MIS

Till Quinyx söker vi nu en Marketing Manager Nordics. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals, på heltid, med start i början av augusti och 6 månader framåt. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning. Uppdraget är placerat på Quinyx kontor centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
Som Marketing Manager kommer du att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter, där fokus ligger på digital marknadsföring och inbound marketing. Du kommer vara länken mellan marknadsteamet och säljteamet med många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt med den nordiska marknadsplanen och implementeringen av denna.

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Skapa och genomföra en nordisk marknadsplan, med utgångspunkt i den globala marknadsplanen.
  • Planera, genomföra och utvärdera landspecifika riktade kampanjer mot våra målgrupper.
  • Ansvarig för planering, projektledning och exekvering av kund-, partner- och prospekteringsevent.
  • Mäta, analysera och följa upp marknadsaktiviteter.
  • Vara bryggan mellan de regionala säljteamen och det centrala marknadsteamet. Ha en nära kommunikation och dialog med säljorganisationen, och förstå vad som driver affärerna.
  • Budgetansvar för regionen.

Din bakgrund
För det här uppdraget söker vi dig som är van att arbeta i en bred marknadsroll. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med B2B marknadsföring, gärna från en liknande roll på ett annat snabbrörligt och internationellt bolag. Utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler från högskola eller universitet är meriterande. Du har goda kunskaper i Hubspot och hanterar ett eller flera CRM-system (ex. Salesforce).

Som person är du utvecklingsorienterad, kommunikativ och strukturerad. Du är en självledare som tar ansvar för att driva ditt arbete framåt och du trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Vi söker en analytisk person som tar hjälp av data vid beslutsfattande för att på ett affärsmässigt sätt driva ditt arbete framåt. Du har ett genuint intresse för de senaste marknadstrenderna och du är inte rädd för att prova nya saker.

Om Quinyx
Workforce Management är en av de viktigaste och mest resurskrävande uppgifterna i de flesta organisationer. Quinyx webbaserade system rymmer allt från schemaläggning, tidsrapportering, uppgiftshantering och egenkontroll, budgetering och internkommunikation. Vi drivs av övertygelsen att schemaläggning och personalplanering kan göras mycket mer effektivt och roligt! Idag har vi mer än 325 000 användare och är stolt leverantör till kunder som bland andra McDonalds, Rituals, ICA, GANT, SATS och SF Bio. Läs mer på: www.quinyx.com

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist, Lisa Andelius la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 juni, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Quinyx AB

Vattugatan 17, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Anders Norrman

Anders Norrman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 juni, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Copywriter to Daniel Wellington

We are now looking for an experienced Copywriter to Daniel Wellington’s creative global brand for a short assignment of 2 months, starting in August 2018. This is an interim position where you will be hired as a consultant through KIMM & Wise Professionals.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 juli, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Head of Marketing & Communications till TCS

Är du redo att anta en utmaning i en helt ny roll som Head of Marketing & Communications – Nordic Region på Tata Consultancy Services? Vill du vara del av ett av världens starkaste och snabbast växande företag inom IT-tjänster? Då kan du vara den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Sökes: Självgående och schysst Webbdesigner!

Vi söker nu en webbdesigner med grafisk inriktning till Telge Energi. I rollen som Webbdesigner blir du en viktig del av teamet som jobbar med marknadsföring, kampanjer samt utvecklingen av webb, e-handel och selfservice-plattform.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2018

Läs mer & ansök