Kommunikatör till Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK)

Stockholm Rekrytering

Vill du skapa kommunikation som ger effekt och engagerar? Har du förmåga att skapa struktur, ordning och reda och brinner för att påverka, förbättra och effektivisera? Gillar du dessutom flyg, och är intresserad av allt som har med flyg att göra? Då är det dig vi söker!

Sök rollen Senast 6 augusti, 2018

Erbjudande

Nu söker vi en Kommunikatör som kan driva vårt kommunikationsarbete och skapa struktur och effektivitet i vår administration. Hos oss får du möjlighet att vara med och bidra på en spännande utvecklings- och förändringsresa gällande såväl vår marknadsposition som varumärke. Vi har ett tydligt rekryteringsmål och du behövs för att göra oss mer tydliga och synliga för befintliga medlemmar, nya medlemmar men också för de som bara är nyfikna på flyg i allmänhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb i en organisation med en kultur som präglas av värme, nyfikenhet och proaktivitet. Hos oss blir du del av ett team med kollegor som älskar att gå till jobbet-vi tror på att ha kul på jobbet samtidigt som vi är professionella.

 

Om Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK)

Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK) och Motorflygförbundet (KSAK-M) är paraplyorganisationer för landets motorflygklubbar. Vi är en oberoende intresseorganisation med vissa myndighetsuppdrag, men främst arbetar vi för att ta tillvara allmänflygets piloter och flygklubbarnas intressen. Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK) och Motorflygförbundet (KSAK-M) är även verksamt internationellt, genom samarbete med andra länders motorflyg- och flygsportorganisationer. Genom vårt agerande bidrar vi starkt till att göra det bättre för allmänflyget. Ju fler medlemmar vi är desto mer effekt når vi! Läs gärna mer på: www.ksak.se

 

Om rollen

Som Kommunikatör har du en bred roll med självständigt arbete och stort ansvar. I samarbete med vår Generalsekreterare ansvarar du för att stärka varumärket med professionell kommunikation, skapa synlighet, stärka vår närvaro i samtliga kommunikationskanaler samt effektivisera vår administration.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Planera, driva, koordinera och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter samt bredda våra kommunikationskanaler
  • Administrativt stötta skolverksamhetens och kansliets administration
  • Strukturera och effektivisera medlemsregisterhanteringen  
  • Delaktig i att utveckla strategi, plan och taktik för marknads- och kommunikationsarbetet
  • Producera, publicera och följa upp innehåll och aktivitet i samtliga kommunikationskanaler
  • Samarbeta med, och stötta samtliga kollegor på kansliet gällande kommunikation och administration

Om dig                                                                                                                                                                     

Du har erfarenhet av professionellt arbete inom kommunikation, marknad och sociala medier. Med din goda förmåga att skriva skapar du kommunikation och innehåll som engagerar. För dig är det självklart att alltid tänka på användaren först och du har god kännedom om hur du kan få olika kanaler att samverka för att maximera effekt, nytta och mervärde till mottagaren. Din administrativa förmåga är mycket god och du kan med lätthet hitta den röda tråden i komplexa texter.  

Som person är du självgående, prestigelös, proaktiv och handlingsinriktad. Du trivs som allra bäst i en roll där du kan agera ”doer” och samtidigt få användning för ditt strategiska öga. Du ser till att hålla dig uppdaterad på nya trender utan att tappa erfarenhet av gamla sanningar. Du uppskattas för din nyfikenhet, kreativitet och förmåga att skapa förtroende. 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK) med KIMM. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius via mejl cw@kimm.se eller telefon 08-555 290 00 om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-08-06.

Sök rollen Senast 6 augusti, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger KSAK

Haukadalsgatan 10, Kista

Kontakta mig för mer information

Camilla Waernelius

Camilla Waernelius

Senior rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 augusti, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Content Producer till KPMG

Vi söker en Digital Content Producer som har ett särskilt intresse för näringslivsfrågor och är en skicklig skribent med stort intresse och fallenhet för text och kommunikation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare Discovery, Kanal 5, Dplay

Har du erfarenhet av att driva marknadsprojekt och har hög kunskap inom digital kommunikation? Är du nyfiken och engagerad och vill jobba med Sveriges största tv-personligheter och de tyngsta sporträttigheterna, då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Grafiker/Produktionsledare till Nobinas inhousebyrå

Vårt huvudmål är att få fler att skippa bilen och istället ta bussen! Nu söker vi en grafiker/produktionsledare som kan hjälpa oss att ta fram branschledande kampanjer åt kända varumärken som SL, Västtrafik och Skånetrafiken, samt Nobinas produkter. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor?

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök