Affärsområdeschef till KIMM

Stockholm Rekrytering

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater, nu och i framtiden? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss!

Sök rollen Senast 31 augusti, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Sommartid

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater, nu och i framtiden? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. Vi söker dig med erfarenhet av marknad, kommunikation och ledarskap och som motiveras lika mycket av att se teamet växa som att vara kundens speaking partner inom attraktion och rekrytering. 

Wise Professionals består av 6 affärsområden med olika specialistkompetenser; HR, Lön, EQonomy, The Pace och KIMM. Vi startade KIMM 2013 då vi såg ett stort behov på marknaden av en nischad aktör som arbetar specialiserat och passionerat med rekrytering och konsultuthyrning inom Kommunikation, Information, Marknad och Media – KIMM.

Vår härliga kollega Anna Jeppsson Blomberg ska nu flytta utomlands och därför söker vi nu en ny affärsområdeschef som ska ansvara för vårt affärsområde KIMM.
Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom just K-I-M-M och har därför både den kunskap, erfarenhet och nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden. Vi är idag 15 drivna affärskvinnor och -män och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi trivs när det går snabbt, vi älskar matchningen av kandidat och kund, och vi har väldigt roligt ihop. Vi har även ett femtiotal talangfulla konsulter ute på fältet som tar sig an olika långa interims uppdrag ute hos våra kunder.

Om tjänsten
Vi söker en naturlig och engagerad ledare som har både erfarenhet av marknad/kommunikation, rekrytering samt brinner för att göra affärer. Du ser det som en självklarhet att försäljning 2018 består av en blandning av att själv söka upp kunder, underhålla relationer, nätverka och bidra med värde genom värdefullt content till marknaden genom både bloggar, Instagram och Linkedin.

Då vi är ett tillväxtbolag förändrar du snabbt och framgångsrikt ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem. Teamet i Stockholm består idag av 8 specialister och vi tror på ett nära och coachande ledarskap, därav är det viktigt att du har ett öppet och lyssnande sätt som får andra att känna sig bekväma samtidigt som du entusiasmerar och inspirerar andra både till affärer och i sin leverans.

Utöver ledarskapet förväntas du med stor passion bygga och underhålla relationer, driva in affärer och till viss del även ligga i egen leverans ut mot kund. För att lyckas i rollen tror vi att du är något av en entreprenör, och tillsammans med oss vill bygga en rekryteringsbyrå i världsklass.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, rekrytering och affärsmannaskap. Vi ser att du tidigare har haft en ledande roll inom marknad och kommunikation, har ett brett nätverk och en stark drivkraft att göra skillnad.

Om KIMM och Wise Professionals
Vilka är vi? Vi som arbetar på Wise Professionals och KIMM är passionerade, nyfikna konsulter som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss. Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modig och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv – dina kandidater – kunder och konsulter samt branschen i stort. Vi ser oss som en mötesplats för kunder, kandidater och konsulter dit man vill återvända.

Är du intresserad?
För specifika frågor får du gärna ringa mig, Sofia Ahlgren på 076-000 1861 alternativt sofia.ahlgren@wise.se . Även vi kommer ta semester, så urval och intervjuer kommer att ske först i mitten av augusti. Vänta dock inte för den saken skull, ansök med CV & personligt brev så snart du kan. Under tiden, kika gärna på vårt Instagram: kimmsweden och wiseprofessionals

Vi ser fram mot att höra från dig!

Bästa Hälsningar
Sofia Ahlgren

Sök rollen Senast 31 augusti, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sofia Ahlgren

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 augusti, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Content Producer till KPMG

Vi söker en Digital Content Producer som har ett särskilt intresse för näringslivsfrågor och är en skicklig skribent med stort intresse och fallenhet för text och kommunikation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare Discovery, Kanal 5, Dplay

Har du erfarenhet av att driva marknadsprojekt och har hög kunskap inom digital kommunikation? Är du nyfiken och engagerad och vill jobba med Sveriges största tv-personligheter och de tyngsta sporträttigheterna, då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Grafiker/Produktionsledare till Nobinas inhousebyrå

Vårt huvudmål är att få fler att skippa bilen och istället ta bussen! Nu söker vi en grafiker/produktionsledare som kan hjälpa oss att ta fram branschledande kampanjer åt kända varumärken som SL, Västtrafik och Skånetrafiken, samt Nobinas produkter. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor?

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök