En annons

Stockholm

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Sök rollen Senast 10 augusti, 2019

Vi är en Rekryteringsbyrå inom rekrytering och attraktion som daligen arbetar för att utmana en traditionell bransch. Detta är en testannons som del i vår robotiseringssatsning mot att automatisera delar av vår rekryteringsprocess. Vi satsar på att använda teknik som skapar bäst effekt och värde för alla våra intressenter. Vi frigör tid för våra konsulter att lägga tid på det som skapar reellt värde, vi ökar också hållbarheten och rekryterar diskrimineringsfritt.

Det kommer komma mer information och hur detta kommer att påverka dig som kandidat eller konsult, positiv sådan är vi övertygade om!

Ha en fortsatt fin dag!

Vänligen,
Wise Professionals genom Alexandra Emilsson 0739-613063

Sök rollen Senast 10 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

Robot1

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2019

Läs mer & ansök