Digital Marketing Manager

Göteborg

Hur härligt är det när du hittar det där specifika verktyget i just den där sekunden, som du allra mest behöver det? Vi hjälper tekniker och mekaniker (och alla andra verktygsintresserade) att uppleva känslan av ordning och reda. Vi behöver din hjälp med att bygga vår digitala närvaro globalt och söker därför dig som vill arbeta som digital Marketing Manager hos oss i Alingsås!

Sök rollen Senast 27 januari, 2019

Som Digital Marketing Manager hos oss får duI rollen som Digital Marketing Manager hos oss får du vara med och utveckla och driva Teng Tools strategiska och taktiska varumärkeskommunikation globalt. Det innebär att ditt ansvarsområde sträcker sig från strategi och målgruppsanalys till produktion, implementering och uppföljning. Med hjälp av media- och marknadsstrategin, som vi gemensamt skapar, får du ansvara för att bygga varumärkets strategiska webnärvaro.

Kort och gott innebär rollen: 

  • Ansvara för att innehållet på varumärkets samtliga hemsidor utvecklas, uppdateras, struktureras samt ständigt optimeras utifrån ett lokalt kundperspektiv
  • Analysera data som t.ex. hur besökare ”rör sig” på sajten, besöksdata etc. för att ha som underlag för förbättringsåtgärder, presentationer m.m.
  • För att skapa intresseväckande och mervärdesskapande innehåll som bidrar till att driva trafik till hemsidor och öka konverteringen till köpande kunder
  • Tar tydligt ansvar för våra sociala media kanaler för att i samråd med lokala distributörer få ut budskap/innehåll som driver trafik till Teng Tools hemsidor och ökar medvetande, intresse och kunskap om varumärket
  • Rollen har regelbunden kontakt med digitala samarbetspartners för saker som rör utveckling, support och strategisk rådgivning
  • Rollen har regelbunden kontakt med marknaderna och produktutvecklingsavdelningen för att fånga upp nyheter och annat intressant underlag för content
  • Tillsammans med Försäljningschefen ansvarar rollen för framtagning av TengTools årliga centrala marknadsplan och marknadsbudget

Vårt erbjudande
Det här är en helt ny roll och du får komma in och sätta ramarna tillsammans med oss! I den bästa av världar har du en dokumenterad erfarenhet av ett digitalt arbete som du kan ta vidare till nästa nivå hos oss. Hos oss är det korta beslutsvägar och avslappnad kultur. Vill du utveckla, utvecklas och trampa okänd mark inom cybervärlden så är vi troligtvis rätt för dig.

Vem hoppas vi att du är? 
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har kunskap av att arbeta digitalt. Vi har ett fantastiskt team med värdefulla kompetenser och nu behöver vi addera teamet med dig som är expert inom den digitala världen. För att komma helt till din rätt så har du också ett tydligt affärstänk och en analytisk förmåga. Du är strategisk men tycker också att det är kul att kavla upp ärmarna och jobba operativt då det är en stor del av rollen. Din förmåga att arbeta lösningsorienterat och ta dig an roliga och stundtals tuffa utmaningar kommer att komma väl till pass. Din kommunikationsförmåga är utmärkt såväl muntligt som skriftligt, engelska som svenska. Om du har ett ytterligare språk att ta fram vid behov är det bara till fördel. Du är duktig på att tänka nytt och stort och växer av att få nätverka och lyssna in organisationens behov.

Kort om oss
Teng Tools AB är en del av Bergman & Beving-koncernen som utvecklar, förvärvar och erbjuder starka varumärken för industri- och byggsektorn. Koncernen marknadsför produkter och tjänster via återförsäljare i ett flertal länder. Koncernen har ca 1000 anställda och omsätter ca 3,8 miljarder (2017/2018).

Teng Tools affärsidé är att erbjuda handverktyg i smarta förvaringslösningar för professionella användare inom bygg, verkstad och bilindustri. Teng Tools har ca 70 anställda och omsätter ca 250 MSEK på årsbasis. Vi bedriver försäljning i 30 länder med svenskdesignade stationära och mobila lösningar för tekniker och mekaniker världen över.

För mer information: www.tengtools.com och www.bergmanbeving.com

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Linda Tjäder är ansvarig för processen och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till henne på 0760–001877. OBS. Linda är på semester från och med den 16 januari till den 27 januari. Om du har frågor under tiden är du välkommen att höra av dig till Alexandra Emilsson på alexandra.emilsson@wise.se. KIMM tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

KIMM jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 27 januari 2019. För att hjälpa oss ta reda på om du är rätt för rollen innehåller rekryteringsprocessen både urvalsfrågor, personlighetstester och eventuellt intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 27 januari, 2019

Kontakta mig för mer information

Linda Tjäder

Rekryteringskonsult, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Social Media Manager till Hjärnfonden

Hjärnfonden växer och nu söker vi en Social Media Manager som vill ansvara för Hjärnfondens innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 januari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 januari, 2019

Läs mer & ansök

Marknads- och kommunikationsansvarig

-”Jag söker en medarbetare som kan kommunikation och marknadsföring och som vill göra Helsingborg till ett föredöme inom kollektivtrafiken”.

Ilir Cakolli, Arriva, Affärsområdeschef Syd

Skåne Sista ansökningsdag: 3 februari, 2019

Läs mer & ansök

Project Leader Digital Sales & Marketing

Är du en kundfokuserad och relationsskapande person med erfarenhet av marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys? Just nu söker vi en Project Leader Digital Sales & Marketing med placering på Sveavägen i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 februari, 2019

Läs mer & ansök