Digital Strateg Till Viva Media

Uppsala Rekrytering

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi tror på människor, vi tror på frihet och självstyre på individnivå utlöser kreativitet. För oss står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat, men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa landets nöjdaste kunder. För att nå dit är en förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare – de två går alltid hand i hand. Här är människan i centrum, kunden i centrum och jag i centrum, anledningen är vår resa som bolag men framförallt resan som person. Målet är att du ska utvecklas när du är här, varför du vill vara här, att du är på rätt jobb. Viktigast för oss är att du trivs och att du mår bra. Medarbetarnas utveckling stöds av våra värdeord: Passionerade lagspelare som tar ansvar. I juni 2019 flyttar vi in i nya huset – Juvelen mitt i centrala Uppsala. Är du bosatt utanför Uppsala finns möjlighet att ta del av våra till pendlingserbjudanden.

Om rollen    

Rollen som digital strateg innebär att utveckla våra viktiga tjänster inom analys, rådgivning och insikt. Kundens resa är alltid i fokus – och du förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hur de ska nå resultat. Som digital strateg kommer du arbeta med insikt ifrån marknad och affären, men även att hjälpa kunden genom en transformation. Detta innebär allt ifrån varumärkesplattform och strategi till optimering i kundens kanaler. Du lägger fokus på insiktsarbete i nu och dåläge för att hjälpa kunden att förstå vad de behöver förändra. Vi arbetar nära varandra i team och tillsammans skapar vi en strategi och en plan för genomförande av åtgärder.

Vi söker dig som har

  • Bred erfarenhet och förståelse för digitala kanaler
  • Relevant utbildning inom området
  • Du har tidigare erfarenhet från t ex. UX eller CX-arbete, arbetat som kundansvarig, eller som planer
  • Har arbetat strategiskt och ansvarat med allt ifrån positioneringsanalys, varumärkesplattform till drivit egna projekt
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från byråvärlden eller större marknadsbyråer

Så här tror vi att du är  

Vi tänker att du är en kommunikativ person som är lyhörd och har förmågan att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du är passionerad i ditt arbete och vill hålla dig uppdaterad inom medievärlden. För att lyckas i rollen är du både idérik och har en förmåga att planera och driva ditt eget arbete i kombination med samarbete internt såväl som externt. Som person tror vi att du arbetar proaktivt, har en analytisk förmåga och förändrar snabbt och framgångsrikt ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Du brinner för kunden, har sinne för affären och har alltid kundnyttan i fokus. För att vi ska trivas tillsammans uppskattar du en prestigelös miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också vad vid att arbeta självständigt.

Mer om Viva Media

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Viva har sin otroliga styrka. Vi tror att nöjda medarbetare som är passionerade lagspelare och vill ta ansvar är receptet för nöjda kunder. Viva Media ska därför vara ett bolag som präglas av en varm kultur inte kontroll. På Viva tror vi att hela människans styrkebatteri i kombination med disciplin och hårt arbete i slutändan är hemligheten för att lyckas, I allt vi gör vill vi skapa värde, med värdeskapandet tar vi ansvar och när vi gör det kan vi vara med och skapa en bättre värld.                                                                                                                      

Vill du veta mer?                                                                                                                         

Viva Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Vi är ett värdeskapande företag som drivs av att hjälpa företag att lyckas med deras digitala marknadsföring. Det gör vi genom strategiska och mätbara lösningar som ger ökad lönsamhet. Vårt mål är att vara våra kunders digitala affärspartner och oavsett medieval eller strategi alltid skapa ett mervärde. Vår expertis är att på djupet förstå kundens verksamhet och dess målgrupp, behov, utmaningar och målsättningar – sedan genomför vi målmedvetet allt från koncept och strategi till implementering och slutligen resultat

I den här rekryteringen samarbetar Viva Media med KIMM/Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast den 2019-01-31 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Social Media Manager till Hjärnfonden

Hjärnfonden växer och nu söker vi en Social Media Manager som vill ansvara för Hjärnfondens innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 januari, 2019

Läs mer & ansök

Marknads- och kommunikationsansvarig

-”Jag söker en medarbetare som kan kommunikation och marknadsföring och som vill göra Helsingborg till ett föredöme inom kollektivtrafiken”.

Ilir Cakolli, Arriva, Affärsområdeschef Syd

Skåne Sista ansökningsdag: 3 februari, 2019

Läs mer & ansök

Project Leader Digital Sales & Marketing

Är du en kundfokuserad och relationsskapande person med erfarenhet av marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys? Just nu söker vi en Project Leader Digital Sales & Marketing med placering på Sveavägen i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 februari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Swedol

Har du erfarenhet av att driva marknadsföring för e-handel från strategi till utförande? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och bygga upp en helt ny roll som ansvarig för digital marknadsföring inom hela koncernen. Rollen innefattar allt från strategi till genomförande. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 januari, 2019

Läs mer & ansök