Digital marknadskoordinator inom growth marketing

Stockholm Rekrytering

Brilliant är inne i en jättespännande tillväxtfas och behöver stärka sin marknadsavdelning med en digital marknadskoordinator som gillar siffror. Tycker du det är roligt med analys, insikt och optimering och vill arbeta kundnära? I denna roll har du möjligheten att påverka, utveckla och förändra och bli en del av ett starkt team. Följ med på vår digitala resa och hjälp oss att göra skillnad!

Sök rollen Senast 13 december, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Till vår marknadsavdelning söker vi en marknadskoordinator med digitalt fokus som lätt förstår kundens resa till våra produkter. Du drivs av att utveckla affären, ta del av digital teknik och älskar mötet med människor. I rollen som marknadskoordinator arbetar du med inställningen att marknadsföring handlar om att nå ut och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler.

Rollen
Rollen innebär ett nära samarbete med hela företaget och förstå kundens digitala resa. Fokus ligger på att analysera, samla insikt, förbättra, öka trafiken och skapa mer konvertering. Vi har flertalet olika plattformar att utgå ifrån. Du hjälper och inspirerar kollegor genom att driva relevant trafik till oss på ett strukturerat sätt. Rollen innebär att du arbetar högt och lågt, planerar och utför aktiviteter samt följer upp och mäter för bästa utfall. Du koordinerar och tar hjälp av externa byråer vid behov.

Din expertis är inom digitalt marknadsföringsarbete, webbanalys och sociala medier och du håller dig alltid up-to-date med de effektivaste sätten att analysera, kommunicera och marknadsföra. Du har erfarenhet av att skriva text för webben och har förståelse för kundens alla steg. Tillsammans med affärsdrivna och engagerade kollegor och kunder kommer du vara med på vår tillväxtresa i en rolig och stimulerande tjänst med stort ansvar och mycket frihet. Du arbetar i nära samarbete med övriga på marknadsavdelningen, vår säljorganisation och rapporterar direkt till vår Marknadschef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för Brilliants webb och produktplattformar
 • Ansvara för kundresan – med fokus på konvertering
 • Uppdatera och mäta förbättring som leder till ökad konvertering
 • E-postutskick via egna och köpta kanaler
 • Ansvara för sociala medier (Facebook, FB, Insta, Youtube)
 • Kravställa och beställa produktioner av byråer som t ex webbyrå och PR-byrå
 • Ansvara för att grafisk profil följs, varumärkeskoll, samt contentproduktion utifrån behov
 • Driva event och frukostseminarier
 • Ansvara för marknadsmaterial i form av banners, bilder, logga, eventmaterial samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning.

Din bakgrund
Vi ser att du är en van och tydlig projektledare med ett par års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring där du trivs att arbeta i en operativ roll. Vi ser också att du:

 • Har erfarenhet av analys, insikt och konverteringsarbete och har jobbat med att analysera kampanjer och statistik i Google Analytics eller Google Data Studio.
 • Är van att skriva och publicera för webben och har förståelse för kundens alla steg genom att arbeta med SEO/SEM/Adwords
 • Har erfarenhet av något marketingautomationsystem t ex Pardot
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Arbetar i Photoshop och Indesign 
 • Har akademisk universitetsutbildning eller liknande med inriktning på marknadsföring, digitalt beteende och analys.

Som person
Du är en glad och självgående projektledare som driver ditt arbete framåt med tydlig struktur, fokus och god planering. Att samarbeta med både interna kontakter och externa parter är för dig en självklarhet och du är en sann lagspelare. Du är en blivande expert på digital marknadsföring och kan prioritera, jobba med flera saker parallellt med helheten i bakgrunden. Vi tror att du är en person som drivs av att se resultat och som brinner för konverteringsoptimering i digitala kanaler. 

Mer om Brilliant
På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter, analyserar och agerar både kund- och medarbetarupplevelsen genom egna plattformar, egen analysavdelning och en egen stab av organisationsutvecklare som stöttar företagen i att nå förändring.

I vissa organisationer verkar engagemanget komma naturligt. Folk är motiverade, fulla av energi och älskar sitt jobb. Brilliant är en del av Wise Group AB, som vilar på tron att framgångsrika företag byggs av passionerade människor. Det är inte en affärsidé eller en teknisk lösning i sig som ger konkurrenskraft och gör företag framgångsrika utan det är människors engagemang. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. Läs mer www.brilliantfuture.se

Har vi fångat ditt intresse? 
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM och önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se. Vi ser fram emot att du svarar på våra frågor i ansökan samt laddar upp CV & personligt brev så snart som möjligt då vi har löpande intervjuer, dock senast den 14 dec. I Wise Professionals/KIMMs strävan för en objektiv, icke-diskriminerade samt potentialbaserad rekryteringsprocess arbetar vi med arbetspsykologiska tester. Utifrån resultatet på din ansökans urvalsfrågor kommer du som kandidat i ett tidigt skede eventuellt få genomföra tester. KIMM tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl pga GDPR. 

Sök rollen Senast 13 december, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Karlsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 13 december, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi är på en tillväxtresa och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med en senior marknadskoordinator. Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. SevenDay Banks affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter. Vi är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2018

Läs mer & ansök

Chef Marknad & Kommunikation

Brinner du för marknadsföring, varumärke och digital utveckling? Gillar du system och teknik? Är du redo att gå in i en roll där du får möjlighet att både påverka, leda och utveckla? Är du en trygg och motiverande ledare med förmåga att agera i förändring och utveckling? Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 11 december, 2018

Läs mer & ansök

PR-ansvarig till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som vår blivande PR-ansvarig för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 december, 2018

Läs mer & ansök