Marknadskoordinator till ÅF

Stockholm Rekrytering

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som blivande Marknadskoordinator för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Sök rollen Senast 14 december, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Vi erbjuder
ÅF är ett spännande och innovativt företag som skapar hållbara teknik- och designlösningar. Bolaget är i en god tillväxtfas där du kan vara med att påverka utvecklingen. Hos oss tror vi starkt på och arbetar efter våra värdeord, modig, hängiven och lagspelare. Vi vet att mångfald ger styrka, och vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa i varandra. Du rapporterar till Kommunikationschef för divisionen Infrastructure.

Rollen
Rollen som marknadskoordinator innebär ett nära samarbeta med kommunikationschefen med fokus på webb och produktion med känsla för design. Du kommer att vara ett organisations- och säljstöd som producerar och bygger för webb och intranät, samt ansvarar för presentationer och material för vår divisionschef. Tillsammans med teamet lägger du upp planer. Vi stöttar varandra och hjälps åt, men du har också stor frihet att ta egna initiativ. Vi arbetar strategiskt men också operativt. För att lyckas i rollen bör du ha en visuell ådra och erfarenhet av projektledning. Du driver på och genomför det dagliga arbetet, har nära till beslut och vågar att utmana. Du rapporterar till divisionens Kommunikationschef och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna.  

Exempel på arbetsuppgifter

 • Producera och skriva content för webb och intranät
 • Skapa ppt-presentationer i samband med finansiell rapportering
 • Säkerställa visuell höjd i presentationsmaterial och bilder 
 • Projektleda aktiviteter från ax till limpa 
 • Vara kravställare mot externa byråer gällande t ex trycksaker och produktblad 
 • Andra förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning

Om dig
Vi ser gärna att du har intresse och förståelse för kommunikationsbehov för börsnoterade bolag. Du är strukturerad, flexibel och van att arbeta hands on i en operativ roll. Du gillar samhällsfrågor och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är trygg och bekväm i att bygga relationer samt kan driva egna saker framåt och fatta egna beslut. Du är en strukturerad och driven projektledare som vågar vara innovativ och tänka nytt.

Vi söker dig som:

 • Har bakgrund och/eller förståelse för samt intresse av finansiell kommunikation med en utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom kommunikation.
 • Har jobbat med finansiell rapportering och har förståelse för finansiella siffror samt har en affärsförståelse för tillväxt och omsättning.  
 • Har B2B-erfarenhet inom liknande branscher t ex teknikkonsultbolag, byggbolag eller fastighetsbolag.
 • Har erfarenhet av att arbeta i Episerver eller liknande CMS-system.
 • Har erfarenhet av Officepaketet, SharePoint och Yammer.

Mer om ÅF
ÅF rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Division Infrastructure består av 4 800 ingenjörer, arkitekter, designers och naturvetare på fem marknader i Europa. Vi brinner för att utveckla morgondagens samhällen. Vi har haft en fantastisk utveckling sedan start och ser fram emot fortsatt tillväxt. 

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM som intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2018-12-14. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anna Bjerkelius eller Talent Aquisition Specialist Jessica Andersson på 08-555 290 00 eller på mail ab@kimm eller ja@kimm.se. Vi tar tyvärr inga ansökningar via mail pga GDPR.

Sök rollen Senast 14 december, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger ÅF AB

Frösundaleden 2a, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Jessica Andersson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 14 december, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi är på en tillväxtresa och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med en senior marknadskoordinator. Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. SevenDay Banks affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter. Vi är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2018

Läs mer & ansök

Chef Marknad & Kommunikation

Brinner du för marknadsföring, varumärke och digital utveckling? Gillar du system och teknik? Är du redo att gå in i en roll där du får möjlighet att både påverka, leda och utveckla? Är du en trygg och motiverande ledare med förmåga att agera i förändring och utveckling? Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 11 december, 2018

Läs mer & ansök

PR-ansvarig till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som vår blivande PR-ansvarig för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 december, 2018

Läs mer & ansök