Marknadskoordinator till Kilpatrick Townsend

Stockholm Rekrytering

En spännande roll för dig som gillar marknadsföring och är digital i ditt tänk, som skulle vilja driva och koordinera projekt på en advokatbyrå i framkant.

Sök rollen Senast 10 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Privat sjukförsäkring

Marknadskoordinator på Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå som agerar i en internationell miljö med en nytänkande och modern arbetsplats. Här blandas historia utifrån ett amerikanskt ursprung tillsammans med svensk företagskultur och kunskap. För att vi ska kunna vara än mer snabbfotade behöver vi öka våra resurser inom marknad och söker nu en marknadskoordinator med känsla för service.

Vi erbjuder

Vårt Stockholmskontor har drygt 40 medarbetare och här ges utrymme för egna initiativ och goda möjligheter att utvecklas individuellt. Vår värdegrund utgörs av våra tre ledord – kvalitet, värde och syfte. Vi värdesätter goda och långsiktiga relationer med såväl våra klienter som medarbetare. Hos oss råder en öppen och familjär stämning och vi vill att alla ska känna sig inkluderade och välkomna. Vi är nämligen övertygade om att medarbetare som har roligt och trivs på jobbet är de som presterar bäst och driver företaget framåt.

Genom att ta stort socialt ansvar skapar vi även en modern företagskultur. På lokal nivå samarbetar vi exempelvis med barnrättsorganisationen Maskrosbarn och på en global nivå jobbar vi aktivt med områden som hållbarhet, mångfald och HBTQ-frågor. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm.

Rollen

Rollen som marknadskoordinator innebär ett brett och varierande arbete där du kommer att vara spindeln i nätet och hjälpa oss med vår webb, våra events och digitalisering av vår kommunikation. Du har tät dialog med alla inom företaget och kommer att rapportera till samt arbeta nära HR- och Kommunikationsansvarig. En stor del av ditt ansvar innebär att skapa struktur och sätta planer som sedan ska genomföras samt löpande uppdatering och koordinering. Utöver detta kommer du ges möjlighet att utmana och ta initiativ digitalt och kommunikativt utifrån din erfarenhet och kunskap.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Skapa en årsaktivitetsplan utifrån budget
 • Ansvara för vår webb; administrera och publicera samt uppföljning och analys
 • Koordinera marknadsmaterial som produktion av broschyrer och presentationsmaterial
 • Ansvara för externa events och kundseminarier – från ax till limpa
 • Arbeta proaktivt med PR och rankingpublikationer
 • Etablera en kanalstrategi för sociala medier och publicera content
 • Ansvara för utskick av nyhetsbrev och administrera dessa
 • Säkerställa grafisk profil och agera varumärkesansvarig
 • Allmänt förekommande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning

Om dig

För att lyckas i rollen är du en serviceorienterad och flexibel lagspelare. Eftersom du har många kontaktytor trivs du med att skapa goda relationer, såväl internt som externt. Du är en effektiv, strukturerad projektledare som tycker om att driva ditt arbete framåt samt tar ansvar och förstår vikten av att prioritera ditt arbete. Kompetens & Erfarenhet

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs eller IHM
 • Några års erfarenhet av liknande roll, gärna ifrån tjänstebranschen eller konsultsidan i en internationell miljö
 • God förståelse för kommunikation – en duktig skribent som talar och skriver svenska och engelska flytande
 • Erfarenhet av att arbetat med webb och sociala medier, gärna arbetat i WordPress eller andra CMS-verktyg
 • Erfarenhet inom digital marknadsföring
 • Goda kunskaper i Office-paketet, främst PowerPoint
 • Känsla för grafisk form

Mer om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk byrå med internationell verksamhet. Vi har cirka 1400 medarbetare fördelade på 20 kontor i USA, Japan, Kina och Sverige. Vårt Stockholmskontor etablerades 2001. Läs gärna mer på kilpatricktownsend.se

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på 08-555 290 00 eller på mejl sa@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 10 Jan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p g a av GDPR.

Sök rollen Senast 10 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Kilpatrick Townsend & Stockton Advokat KB

Hovslagargatan 5B |, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Tf. Affärsområdeschef & Senior Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi är på en tillväxtresa och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med en senior marknadskoordinator. Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. SevenDay Banks affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter. Vi är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2018

Läs mer & ansök

Chef Marknad & Kommunikation

Brinner du för marknadsföring, varumärke och digital utveckling? Gillar du system och teknik? Är du redo att gå in i en roll där du får möjlighet att både påverka, leda och utveckla? Är du en trygg och motiverande ledare med förmåga att agera i förändring och utveckling? Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 11 december, 2018

Läs mer & ansök

PR-ansvarig till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som vår blivande PR-ansvarig för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 december, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som blivande Marknadskoordinator för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 december, 2018

Läs mer & ansök