Marketing Automation Specialist till Norstedts Juridik

Stockholm Rekrytering

Triggas du av data, analys och automation samt att hitta möjligheter för att optimera kundupplevelsen, då är detta helt rätt roll för dig! Vi har systemen på plats och nu söker vi dig som kan bemästra dem och göra oss ännu bättre! Vi erbjuder dig en trevlig miljö med kunniga och professionella kollegor i ett framgångsrikt företag, ledande inom vårt fält med ett mycket starkt kunderbjudande!

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Data, data, data!
Som Marketing Automation Specialist hos oss på Norstedts Juridik kommer du vara med och bidra till att vi går åt mer triggerbaserad och automatiserad marknadsföring samt att effektivisera våra processer för att möta våra kunders behov. Här kommer ditt ansvar vara att sätta upp, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi har moderna system och mycket data som vi vill koppla ihop och dra nytta av med målet att driva direktförsäljning, skap leads, minska churn, skapa retention och reactivation. Vi ser även att du kommer bidra till att hitta synergier inom vår nordiska organisation samt kravställa vår externa byrå gällande frågor kring automation, analys, data, system och plattformar.

Rollen är ny och din spetskompetens inom data och automatisering kommer komplettera marknadsteamet som har stor kompetens gällande målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen. Du kommer att rapportera till Marknadschef och vara placerad i Stockholm.

Känner du igen dig? 
För att ha de bästa förutsättningarna att trivas i och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från en liknade roll där du har arbetat i och med ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system. Vi tror även att du har erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för epostmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden. Du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är techsavvy och har erfarenhet av enklare kodning, HTML och CSS-funktioner. Med dig på plats kan vi bli mer snabbfotade och agila i vårt arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja våra system med målet att optimera vårt erbjudande och tjänster till våra kunder!

Vi laddar för framtiden
Norstedts Juridik är en marknadsledande utgivare och leverantör av juridiska verktyg och tjänster. Våra rötter går långt tillbaka i tiden och vår mest klassiska produkt, Sveriges Rikes Lag (den blå lagboken), gavs ut första gången 1861. Vi inledde vår digitala förändringsresa för snart 20 år sedan och vår digitala informationstjänst Zeteo har idag över 40 000 användare. Sveriges största advokatbyråer, domstolar, myndigheter och kommuner använder Zeteo, juristernas egna Google. Under våren 2019 så kommer vi att färdigställa samgåendet med Karnov Group Sverige, och får då Sveriges största portfölj av juridisk information och digitala tjänster för jurister. Vi är en omtyckt arbetsgivare med mycket bra villkor och höga betyg i våra medarbetarundersökningar.

Låter det som ett uppdrag för dig!
Vill du veta mer om rollen eller om Norstedts Juridik är du välkommen att höra av dig till KIMM som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Kontakta gärna Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se Vi ser fram mot din ansökan via www.kimm.se senast 2019-03-28. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen!

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Content & Social Media Manager, E.ON B2C

E.ON är inne i en spännande förändringsresa som berör oss alla. Den handlar om vår framtid – en dramatisk omställning mot hållbarhet och utveckling av ny energi. Tänk att få vara en del av att utveckla det nya framväxande energilandskapet. Att på riktigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Känns det som en utmaning som du går igång på? E.ON B2C söker nu en Content & Social Media Manager.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 mars, 2019

Läs mer & ansök

Projektledare Marknad

Är du van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Är du den som har koll på allt från att skapa inbjudningar, anmälningar och agendor till resebokningar, teknik och kontakt med samarbetspartners? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Projektledare på Marknadsavdelningen hos Klövern AB. Med start omgående och ett år framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 april, 2019

Läs mer & ansök

Content Manager till Nordax Bank

Nordax, är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en Content Mananger. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 april, 2019

Läs mer & ansök

Traffic Acquisition Manager på Nordax Bank

Nordax, som är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en senior och laddad Traffic Acquisition Manager. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 april, 2019

Läs mer & ansök

Webbredaktör för korttidsuppdrag hos myndighet

Till en myndighet i Stockholm söker vi en redaktör för digitala kanaler. Det här är ett uppdrag med omgående start och fram till sista maj. Dina arbetsuppgifter handlar om att samordna och publicera innehåll på myndighetens hemsida.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 mars, 2019

Läs mer & ansök