Brand Manager inom FMCG för konsultuppdrag i Stockholm

Stockholm Konsultuppdrag

Nu söker vi en Brand Manager som är tillgänglig för ett konsultuppdrag som startar omgående och pågår 6 månader framåt. Du är van att ta ett strategiskt ansvar, ta initiativ och är proaktiv i ditt arbetssätt. Du har jobbat inom FMCG och din personlighet speglas i uttryck som kreativ, affärsmässig och analytisk.

Sök rollen Senast 21 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu en Brand Manager inom FMCG till ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas att pågå i 6 månader.

Uppdraget som Brand Manager
Ditt uppdrag blir att driva utvecklingen av ett konsumentvarumärke hos kunden för att skapa ökad synlighet och förbättrade resultat. Arbetet består av att driva kommunikations- och utvecklingsprojekt från idé till slutleverans, främst på den nordiska marknaden. Rollen kräver projektledning med fokus på produktlanseringar. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivera varumärket genom produktlanseringar och driva kampanjer från strategi till utförande och analys.
  • Utifrån marknadsplanen sätta en aktivitetsplan och projektplan för att aktivera varumärket i valda kanaler.
  • Upphandla och kravställa reklam-, design- och kommunikationstjänster, med byråer och fristående kreatörer.

Om dig
Du är van att arbeta både strategiskt och praktiskt inom brand management och kategoriarbete för kända varumärken inom livsmedelssektorn/FMCG. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av att jobba nordiskt/internationellt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att trivas i uppdraget och hos vår kund tror vi att du är van och har en hög kapacitet att hålla många projekt igång parallellt.

Vad händer nu?
Vi vill veta mer om dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget eller om du undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad.

Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen. Vi vill gärna att ditt CV är på engelska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 21 april, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Lisa Andelius

Lisa Andelius

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Art Director

Till vår kund söker vi nu en kreativ Art Director som vill gå på ett spännande konsultuppdrag i ett härligt marknadsteam. Rollen är bred och det innebär att arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Läs mer och skicka in din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadskoordinator till HSB

Nu söker HSB Stockholm en Marknadskoordinator som vill vara med och skapa innehåll för våra olika kanaler. Vi letar efter dig som vill skapa engagemang hos våra medlemmar och kunder men också stötta medarbetare med enklare kommunikationsinsatser. Låter det intressant? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Marknadskoordinator till HSB Stockholm under drygt ett år?

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök