Marketing automation specialist till Axis Communications AB

Skåne Konsultuppdrag

“Axis is on a journey to grow our digital communications capabilities to support our rapid growth. Our central digital communications team is a fairly new and growing team that supports our business with an ambition is to deliver excellent experience in all digital touchpoints to support our customers.”

Sök rollen Senast 23 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag
Nu söker vi dig som vill arbeta på Axis Communications i Lund på deras marknadsavdelning. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under 12 månader med start omgående.

Som Marketing automation specialist på Axis kommer du att vara en viktig del i att driva förändringar på ett smart och effektivt sätt kring de digitala kanalerna och optimera deras tvärfunktionella arbete. Det här är en utmanande och spännande roll där du får chansen att stärka Axis globala strategi och styrning kring de digitala kanalerna och verktygen i ett dynamiskt företag med härliga kollegor.

Som Marketing automation specialist arbetar du först med systemadministration och stödjer hela organisationen, samt svarar på frågor om Marketing automation systemetet Pardot och andra system. Genom deras helpdesk får du förfrågningar där du hjälper dina kollegor som är användare i systemet. När du känner dig trygg i systemet, deltar du i projekt med e-mail Marketing och Marketing automation och arbetar kontinuerligt med systemförbättringar. Andra arbetsuppgifter som kommer att ingå är:

• Supportera kollegor på marknadsavdelningen

• Arbeta med projekt som leder till systemförbättringar

• Arbeta som systemstöd och supporta dem som använder Pardot i de olika länderna

• Sköta dokumentation, rapporter och statistik

• Testa nya funktioner och skriva riktlinjer för användare av systemet

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har intresse för Marketing automation där du vill lära dig mer om området och så småningom bli expert på Pardot. För att trivas i rollen är du organiserad och har ett intresse för att skapa struktur och processer. Du gillar också att ge service till dina kollegor och jobba supporterande mot dessa. Dina personliga färdigheter och kvalifikationer som vi anser viktiga för detta uppdraget är:

• Utbildning i marknadsföring, systemvetenskap eller liknande

• Tekniskt intresse och kunskap från digital marknadsföring, CRM och olika IT-system

• Erfarenhet av att arbetat med Marketing Automation System

• Talar/skriver obehindrat på engelska, eftersom kommunikationen sker på engelska

• Erfarenhet av Marketing automation, med fördel från Pardot B2B Marketing automation (meriterande men inget krav)

• Har kunskap om att utveckla riktlinjer och utbildningsmaterial (meriterande men inget krav)

Som person har du en passion för Marketing automation och vill hjälpa till att skapa bra förutsättningar för de anställda hos Axis som arbetar med verktyget. Du är självgående, driven och strukturerad. Med tekniskt intresse och god förståelse för e-mail Marketing och Marketing automation sprider du din kunskap till användarna. Du är social och öppen för kunder och kollegor och vill alltid skapa en bra atmosfär.

Vad händer nu?
Vi vill veta mer om dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget eller om du undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad.

Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och Konsultchef Patrik Gustavsson (Patrik.Gustavsson@wise.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 23 april, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Axis Communications AB

Emdalavägen 14, Lund

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Art Director

Till vår kund söker vi nu en kreativ Art Director som vill gå på ett spännande konsultuppdrag i ett härligt marknadsteam. Rollen är bred och det innebär att arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Läs mer och skicka in din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadskoordinator till HSB

Nu söker HSB Stockholm en Marknadskoordinator som vill vara med och skapa innehåll för våra olika kanaler. Vi letar efter dig som vill skapa engagemang hos våra medlemmar och kunder men också stötta medarbetare med enklare kommunikationsinsatser. Låter det intressant? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Marknadskoordinator till HSB Stockholm under drygt ett år?

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök