Webbredaktör Digital Channels, SC Motors

Stockholm Konsultuppdrag

Till SC Motors söker vi dig som vill axla rollen som Webbredaktör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i slutet av maj. Uppdraget beräknas att pågå i 12 månader och är placerat på SC Motors kontor i Upplands Väsby, Stockholm.

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta brett i varierande arbetsuppgifter. Du är van att projektleda och lägga upp ditt arbete effektivt och är van att jobba mot tighta deadlines. Det är viktigt att du trivs med att jobba i team och är prestigelös när det gäller dina arbetsuppgifter då du kommer jobba både strategiskt och operativt, högt och lågt. Du är resultatinriktad och jobbar tillsammans med teamet för att nå de övergripande målen.

Du är:

 • Proaktiv – god initiativförmåga
 • Kreativ
 • Förmåga att leda och leverera
 • Analyserande teamplayer
 • Du har jobbat operativt med sökordsmarknadsföring

I detta uppdrag krävs en projektledare som har förmågan att leda och leverera projekt. Du trivs att jobba som specialist inom ditt område men vill samtidigt jobba i team och har lätt för att samarbeta med andra specialister inom marknad, du är hänsynsfull och teamorienterad. Du har goda kunskaper i CMS och CRM och Google Analytics. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort.

Ditt uppdrag
Som Marketer, Digital Channels kommer ditt fokus vara på SC Motors webbplatser. Baserat på konsumentinsikt och varumärkesriktlinjer kommer du utveckla, hantera, producera och planera webbplatserna för den bästa kundupplevelsen. I den här rollen får du möjlighet att jobba i ett professionellt team tillsammans med fem kollegor. Det är en varierande roll vilket bland annat innebär att jobba med utvecklingsprojekt, koncept och strategi, design, uppdatering och utveckling av webb, uppföljning och analys.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvarig för att strategiskt utveckla och projektleda webbprojekt samt uppdatera webb
 • Analys och optimering av konsumentflöden från digital media till CRM och från digitala media till webbplatser
 • Kravställare mot mediebyrå
 • Sökordsmarknadsföring, definiera KPI:er och uppföljning
 • SEO, definiera KPI:er och uppföljning
 • Ansvarig för mediabank för SC Motors återförsäljare – ladda upp bilder, annonser, mediaboka, uppdatera rätt material

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Lisa Andelius

Lisa Andelius

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Trade Marketing Manager

Vill du vara med och bygga vidare på Villeroy & Boch Gustavsbergs framgång i Norden och Baltikum? Triggas du av vackra, funktionella och kvalitativa badrumsmiljöer? Är du en handlingskraftig marknadsförare med stort strategiskt tänk– då kan rollen som Trade Marketing Manager vara precis det du söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikatör med fokus på innehållsproduktion till Setra

Setra vill göra affärer som fler tjänar på; kunderna, samhället och naturen. Nu söker vi dig som vill vara med på resan! Som Kommunikatör kommer du att producera innehåll till företagets olika kanaler, framförallt för internt bruk, men även externt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 juni, 2019

Läs mer & ansök

Projektledande Webbredaktör

Till Roche Diagnostics söker vi en projektledande webbredaktör! Roche är världens största forskande bioteknikföretag. Med fokus på att föra vetenskapen framåt inom läkemedel och diagnostik, förbättrar de människors liv. Uppdraget under 6 månader, innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Är du redo att axla rollen som webbredaktör? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 maj, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikations- och Hållbarhetsansvarig till Nordax Bank

Vill du vara med och bidra till att göra Nordax till Nordens ledande specialistbank? Nordax befinner sig på en spännande förändringsresa som präglas av ambitiösa mål om tillväxt, snabb utveckling och digitalisering. Vi söker en engagerad Kommunikations-och Hållbarhetsansvarig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 maj, 2019

Läs mer & ansök