Kommunikations- och Hållbarhetsansvarig till Nordax Bank

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med och bidra till att göra Nordax till Nordens ledande specialistbank? Nordax befinner sig på en spännande förändringsresa som präglas av ambitiösa mål om tillväxt, snabb utveckling och digitalisering. Vi söker en engagerad Kommunikations-och Hållbarhetsansvarig!

Sök rollen Senast 26 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Är du en nyfiken person med en kommunikativ ådra och erfarenhet av kommunikations- och hållbarhetsarbete, som trivs i ett bolag där ditt arbete verkligen kan göra skillnad, är detta jobbet för dig! Rollen ingår i marknads- och kommunikationsteamet och du kommer att arbeta på Nordax huvudkontor i centrala Stockholm tillsammans med andra sakkunniga och drivna kollegor.

Roll
Du ansvarar för att samordna Nordax hållbarhets- och kommunikationsarbete, i nära samverkan med Nordax Kommunikations- och Marknadschef som du också rapporterar till. Arbetet omfattar till viss del strategisk planering men i huvudsak är detta en operativ roll, som förutom hållbarhetsarbete även inkluderar internkommunikation, Employer Branding samt att stötta i det externa kommunikationsarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter;

 • Driva, utveckla och aktivera Nordax hållbarhetsarbete
 • Vara delaktig i Årsredovisning och hållbarhetsrapportering
 • Ansvara för internkommunikation inklusive intranät och månatligt bolagsmöte
 • Säkerställa att internkommunikation stödjer den strategiska agendan och bolagets mål
 • Driva företagets Employer Branding agenda i nära samarbete med HR
 • Vara en del i byggandet av Nordax varumärke och identitet internt
 • Assistera i Nordax externa kommunikations- och PR arbete

Om dig

För att trivas på Nordax bör du gilla ett högt arbetstempo, snabba beslutsvägar, högt i tak och samarbete. Du är vidare en kreativ och självgående person som vågar tänka nytt och har ett brinnande intresse för kommunikation och att bygga starka varumärken. Du trivs med att ta eget ansvar och planerar utan problem ditt eget arbete. Framförallt trivs du i en snabbfotad organisation som förändras och växer, där du kontinuerligt ställs inför nya utmaningar.

Vi söker dig som har

 • Minst 2 års erfarenhet av arbete med kommunikation
 • Minst 1 års erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet
 • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska. Övriga Nordiska språk är meriterande men inte ett krav
 • Erfarenhet av att samordna och driva utvecklingsprojekt
 • Erfarenhet av interkommunikation, web och publicering
 • Hanterar Officepaketet utan och innan
 • Meriterande med erfarenhet av att ha arbetet med webb och sociala medier
 • Akademisk utbildning eller motsvarande. Gärna inom kommunikation eller dyl.

Mer om Nordax

Nordax är en nordeuropeisk specialistbank som erbjuder privatlån, bolån, lån till 60-plussare och sparande till våra drygt 185 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 200 medarbetare som alla arbetar från vårt kontor i Stockholm. Nordax ägs sedan 2018 av Nordic Capital och Sampo. Just nu befinner sig Nordax i början av en spännande förändringsresa där vi arbetar med expansion, produkt- och processutveckling samt effektivisering för att nå de övergripande affärsmålen. Kulturen på Nordax präglas av engagemang, delaktighet och beslutskraft. Hos oss får man möjlighet att påverka helheten och vi har en stark tilltro till individers potential. Ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder, medarbetare och övriga intressenter. Läs gärna mer om bolaget på www.nordaxgroup.com/sv/om-nordax/

Vad händer nu?  I denna rekrytering samarbetar Nordax Bank med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Ericsson De Contreras cec@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 26 maj. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 26 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Cecilia Ericsson De Contreras

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Trade Marketing Manager

Vill du vara med och bygga vidare på Villeroy & Boch Gustavsbergs framgång i Norden och Baltikum? Triggas du av vackra, funktionella och kvalitativa badrumsmiljöer? Är du en handlingskraftig marknadsförare med stort strategiskt tänk– då kan rollen som Trade Marketing Manager vara precis det du söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2019

Läs mer & ansök

Webbredaktör Digital Channels, SC Motors

Till SC Motors söker vi dig som vill axla rollen som Webbredaktör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i slutet av maj. Uppdraget beräknas att pågå i 12 månader och är placerat på SC Motors kontor i Upplands Väsby, Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 maj, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikatör med fokus på innehållsproduktion till Setra

Setra vill göra affärer som fler tjänar på; kunderna, samhället och naturen. Nu söker vi dig som vill vara med på resan! Som Kommunikatör kommer du att producera innehåll till företagets olika kanaler, framförallt för internt bruk, men även externt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 juni, 2019

Läs mer & ansök

Projektledande Webbredaktör

Till Roche Diagnostics söker vi en projektledande webbredaktör! Roche är världens största forskande bioteknikföretag. Med fokus på att föra vetenskapen framåt inom läkemedel och diagnostik, förbättrar de människors liv. Uppdraget under 6 månader, innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Är du redo att axla rollen som webbredaktör? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 maj, 2019

Läs mer & ansök