Marknadskommunikatör med grafisk inriktning till Q-Park

Stockholm Konsultuppdrag

Till Q-Park söker vi en produktionsledande Marknadskommunikatör med grafisk inriktning. Q-Park står inför en spännande framtid med att implementera nytt varumärke och det finns därför stora möjligheter att påverka rollen och riktningen framåt. Vi söker dig som är van att jobba med marknadskommunikation i både analoga och digitala kanaler, för såväl interna som externa kanaler.

Sök rollen Senast 31 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Q-Park söker vi en produktionsledande Marknadskommunikatör med grafisk inriktning. Vi söker dig som är van att jobba med marknadskommunikation i både analoga och digitala kanaler, för såväl interna som externa kanaler. Det här ett konsultuppdrag på 12 månader, med omgående start. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult genom KIMM & Wise Professionals. För rätt person finns det goda chanser till förlängning eller anställning.

Om tjänsten
Med anledning av att vår nuvarande Marknadskommunikatör går vidare till nya utmaningar söker vi därför en ny kollega. Tillsammans med Marknadsansvarig, som personen kommer rapportera till, utgör ni Q-Parks marknadsavdelning. Q-Park står inför en spännande framtid med att implementera nytt varumärke och det finns därför stora möjligheter att påverka rollen och riktningen framåt. Du välkomnas till ett glatt och prestigelöst gäng hos Q-Park i Johanneshov, Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvar för grafisk produktion i såväl tryck- som digitala plattformar såsom affischer, vepor, posters, dekaler, mässmaterial, webb och intranät.
  • Skriva och producera nyheter, redaktionella texter, företagstexter, pressmaterial, presentationer, korta texter för sociala medier, SEO-anpassade texter för webb.
  • Löpande arbete med att uppdatera webb och intranät.
  • Fotografera och filma för interna och externa kanaler.
  • Ta fram informativt och pedagogiskt material som förenklar och förklarar för kunden.
  • Tillsammans med Marknadsansvarig utveckla bolagets marknadskommunikation utefter grafisk profil, tonalitet och nytt varumärke.
  • Arbeta nära HR, sälj, företagsledning och regionchefer med att ta stötta och ta emot löpande beställningar enligt den dagliga driften och verksamhetens varierande behov.

Om dig
Vi söker dig som är van att jobba självständigt och brett i liknande roller som kommunikatör, marknadskoordinator eller marknadsprojektledare. Vi tror att du har ca 2 till 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från en mindre marknadsavdelning inom ex. teknik, transport, fastighet etc. Eftergymnasial utbildning inom grafisk produktion, kommunikation och/eller marknadsföring är ett krav. Likaså ställer vi krav på flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en ”doer” och van att på egen hand producera grafiskt material och texter för olika kanaler. Att vara nyfiken, kreativ och organiserad ligger i din natur. Du räds inte för att ta initiativ, att söka upp information och driva dina projekt från idé till lansering – alltid med slutkunden i fokus. Du är självgående i Adobe CS och du har arbetat i något CMS. Erfarenhet av SEO, Google analytics, sociala medier samt att producera och klippa film är meriterande.

Om Q-Park
Q-Park är Sveriges ledande privata parkeringsbolag. I Sverige har vi över 300 000 parkeringsplatser i 1 600 parkeringsanläggningar och vi är omkring 400 anställda över hela landet. Vår framgång skapar goda möjligheter för dig som söker nya utmaningar! Läs mer om oss här.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. 

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver – annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med tjänsten är Talent Acquisition Specialist, Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef, Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Sök rollen Senast 31 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Q-Park AB

Veterinärgränd 6, Johanneshov

Kontakta mig för mer information

Lisa Andelius

Lisa Andelius

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2019

Läs mer & ansök