Marknadsansvarig till AcadeMedia

Stockholm

Ser du fördelarna med att arbeta inom en stor utbildningskoncern? Lockas du av att hjälpa föräldrar och elever att göra ett genomtänkt skolval? Som marknadsansvarig på AcadeMedia bidrar du till detta när du planerar, implementerar och genomför marknadsaktiviteter för våra skolor

Sök rollen Senast 13 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Som marknadsansvarig för ett av våra grundskolevarumärken kommer du att stötta 55 skolor över hela Sverige med deras marknadsföring. Ditt arbete kommer att utgå från verksamhetens varumärkesplattform och marknadsprocess. Det är en bred roll där du direkt eller indirekt kommer att få arbeta med samtliga discipliner inom marknadsföringens konst.

Tjänsten är placerad på AcadeMedias huvudkontor i centrala Stockholm, men utöver dina kollegor på huvudkontoret jobbar du även tätt tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen i Göteborg. Du har inget personalansvar och rapporterar till marknadschefen för AcadeMedias grund- och gymnasieskolor. I rollen ingår uppskattningsvis 20-30 övernattningar per år då du besöker skolor och medverkar vid aktiviteter såsom mässor och utbildningar. Därtill kommer du att behöva närvara på regelbundna möten i Göteborg. Tjänsten är på heltid och tillträde är senast i september.

Arbetsuppgifter

  • Framtagande av marknadsplan.
  • Planera, genomföra och följa upp beslutade marknadsaktiviteter som tex mässor och kampanjer.
  • Ta fram en budget och hantera den löpande uppföljningen.
  • Stödja skolorna i det lokala arbetet med att stärka skolans attraktivitet.
  • Utveckla och säkerställa att varumärkets profil efterlevs i samtliga kanaler.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och är van att initiera och att driva projekt. Du har erfarenhet av att producera, projektleda, ta fram kampanjer, samverka med kreatörer, agera beställare och planera både övergripande marknadsplaner men även ha förmågan att stötta rent operativt vid vissa lokala marknadsaktiviteter. Du har någon form av högskoleutbildning inom marknadsföring, media & kommunikation eller motsvarande, ex. IHM Business School eller Berghs. Har du arbetat ett par år som operativ projektledare eller produktionsledare med marknadsaktiviteter tror vi att du har goda förutsättningar att lyckas i rollen som marknadsansvarig hos oss.

Så här tror vi att du är

Eftersom ditt arbete går ut på att stötta våra skolor är det av största vikt att du har en gedigen känsla för service och är bra på att skapa förtroendefulla och hållbara relationer. Som person är du driven, självgående, relationsskapande, positiv och gillar struktur. Du förväntas vara vass på projektledning, planering och implementering. Du tycker om att hålla i presentationer och att entusiasmera. Du har ett konceptuellt öga och kan omsätta våra strategier i operativt arbete.

Om AcadeMedia

AcadeMedia är Sveriges största utbildningsföretag och vi finns i hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Våra cirka 17 500 medarbetare drivs av att göra skillnad för de 179 900 barn, elever och deltagare som går i våra verksamheter under ett år. Vill du också vara med och påverka framtidens utbildning, och samtidigt få möjlighet att utvecklas i en stor utbildningskoncern? Läs mer om oss på www.academedia.se

Vad händer nu?  

I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-08-13. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Urval sker löpande under sommaren och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 13 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

malin clavering

Malin Clavering

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 13 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2019

Läs mer & ansök