Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 18 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Vad säger du om att komma till jobbet varje morgon och mötas av engagerade kollegor, skratt, varvat med givande diskussioner? Vill du arbeta i en miljö där kompetensen är hög och där man samarbetar och lär sig nya grejer varje dag? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är minst lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är ett gäng passionerade och nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Tjänsten som Konsultchef
Traditionsenligt kallas rollen för Konsultchef, men vi skulle lika gärna kunna döpa om titeln på tjänsten till Gig Manager. Vi vill nämligen vara ledande i att driva utvecklingen inom giggandet. Vår ambition är att utmana en traditionell bransch och vi vill vara det självklara valet för alla konsulter där ute inom marknad och kommunikation. Som Konsultchef jobbar du med vår konsultuthyrning och interima verksamhet på KIMM. För dig är det en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till dina kunder och vara ett professionellt stöd till dina uthyrda konsulter.

  • Med stort engagemang förväntas du driva in affärer från start till avslut, träffa kunder och förstå deras behov och vara konsultativ kring attraktion och rekrytering.
  • Du blir ansvarig för dina konsulter som bland annat inkluderar anställning, uppföljning och utvecklingssamtal.
  • Utveckla ett relevant kandidatnätverk genom search, intervjuer, personbedömningar och referenstagningar tillsammans med vår Talent Acquisition Specialist.
  • Tillsammans med nio härliga kollegor i Stockholm bidrar du till utvecklingen av KIMM’s varumärke, ex. genom events, föreläsningar på skolor och genom content på sociala medier etc.

”Vill du vara med och påverka framtidens marknadskompetens? Kanske sitter du och letar efter ett roligt och utvecklande jobb med en kombination av ledarskap, försäljning, HR, marknad & kommunikation? Ta chansen att bli vår nästa kollega. Rollen innebär att vara en teamspelare samtidigt som du har mycket frihet under ansvar, du är del av affärsområdet KIMM hos företaget Wise Professionals med en massa kompetenta och härliga människor. Vi har många återkommande kunder, kandidater och konsulter. Ett arbete med stor variation.”
Emma Knaggård Wendt, Konsultchef / Gig Manager på KIMM

Vem är du?
Du har en stor egen drivkraft och älskar att göra affärer! Du är förtroendeingivande, initiativrik och duktig på att skapa och underhålla relationer. Har du dessutom tidigare arbetat med försäljning och har ett stort intresse för människor – kommunikation – ledarskap? Då kan det här vara en roll för dig! Du har en akademisk examen eller motsvarande inom marknad, kommunikation, HR eller beteendevetenskap, och mellan 2-40 års arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av personalansvar som du kompletterat med andra affärsnära roller inom kommunikation/marknad/media.

Vilka är vi? 
KIMM & Wise Professionals präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet, vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du ständigt utveckla både dig själv, dina kandidater, kunder och konsulter. Vi ser oss som en mötesplats där du blir en av våra specialister inom attraktion och rekrytering. Vi är det lilla och personliga i KIMM och det stora och trygga i koncernen Wise Group, med nästan 800 anställda och noterade på Nasdaq Small Cap. Läs mer om oss och bygg upp känslan här

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi är majoriteten tjejer så vi ser gärna manliga sökande!

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bjerkelius, Affärsområdeschef på KIMM (ab@kimm.se). Liksom många andra tar även vi semester och vi kommer därför att gå igenom ansökningarna först i mitten på augusti. Men vänta inte för länge, sista dagen att skicka in din ansökan är den 18 augusti. Under tiden du väntar på återkoppling, kika gärna på vårt Instagram – varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 18 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 18 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök