Digital Marketing Specialist till Star Stable Entertainment

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker en passionerad och resultatdriven Digital Marketing Specialist som vill arbeta med ett snabbt växande spelföretag. Star Stable erbjuder en fantastisk möjlighet för dig att arbeta tillsammans med härliga kollegor i marknadsteamet på deras kontor i Stockholm.

Sök rollen Senast 6 september, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Star Stable Entertainment AB söker vi en Digital Marketing Specialist. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i oktober 2019. Uppdraget beräknas att pågå i 12 månader med placerat på Star Stables kontor i centrala Stockholm.

Vi söker en passionerad och resultatdriven Digital Marketing Specialist som vill arbeta med ett snabbt växande spelföretag. Star Stable erbjuder en fantastisk möjlighet för dig att arbeta tillsammans med härliga kollegor i marknadsteamet på deras kontor i Stockholm.

Rollen som Digital Marketing Specialist
Du kommer att tillhöra Star Stables internationella marknadsteam och jobba med att utveckla deras Programmatic Partnerships för att nå tillväxtmålen. Du kommer att utveckla en digital marknadsföringsplan för alla kanaler och plattformar i syfte att optimera leverans och prestanda. Du kommer även ansvara för kampanjer.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planera och lansera kampanjer och utveckla konton för att nå höga resultat
 • Budgetarbete samt prognos för varje månad.
 • Arbete med pågående datadriven marknadsföring
 • Driva produktioner tillsammans med det kreativa teamet.
 • Kontinuerlig övervakning av kampanjer och optimering för leverans.
 • Nya partners och samarbetsavtal. Bygga starka relationer med samarbetspartners.

Om dig
För det här konsultuppdraget söker vi dig som har erfarenhet av digital marknadsföring på global nivå. Du är analytisk och van att arbeta med många kontaktytor på en global nivå.  Du är resultatorienterad och har en passion för att lära och utvecklas inom onlineområdet. Du som är optimist, gillar att ta egna initiativ, ha ett varierande arbete inom en spännande och snabbt växande verksamhet.

Vi söker dig som har:

 • Minst 2-3 års erfarenhet av Onlinemarknadsföring.
 • Analytisk, förmåga att kunna analysera och är van att arbeta datadrivet.
 • Ett utvecklande självständigt arbete med kontakter med kollegor inom flera tidszoner.
 • Erfarenhet av att hantera annonseringsbudget
 • Mycket goda kunskaper i Excel.
 • Erfarenhet av QlikView eller annat BI verktyg är meriterande
 • Mycket god förhandlingsvana
 • Erfarenhet att arbeta med utveckling och förvaltning av partnerskap

Mer om Star Stable Entertainment AB
Star Stable Entertainment AB erbjuder en internationell och rolig arbetsplats där medarbetarna drivs av passion och innovation. Star Stable Online (SSO) är ett omfattande online äventyrsspel för flera spelare som är designad för att uppmuntra flickor att jobba tillsammans, för att hitta lösningar och klara av utmaningar i en komplex magisk värld från hästryggen. Star Stable Online har 10 miljoner registrerade användare och är en av de mest populäraste MMO´s i världen.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 6 september, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Star Stable Entertainment AB

Vasagatan 16, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Lisa Andelius

Lisa Andelius

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Innehållsproducent till Maskinentreprenörerna

Nu söker Maskinentreprenörerna (ME) en vass skribent och innehållsproducent som ska kunna skapa innehåll både för förbundets digitala kanaler och tidningen Maskinentreprenören. Vi verkar i en spännande bransch i utveckling. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör med inriktning PR och sociala medier till växande bostadsbolag

Willhem växer och står inför spännande utmaningar inom kommunikationsområdet. Nu söker vi dig som vill ta vårt arbete med sociala medier till nästa nivå genom din talang för att skapa engagerande kommunikation till våra olika målgrupper. Välkommen till ett omväxlande, utvecklande och roligt jobb i ett ungt och växande bostadsbolag!

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Relationsbyggande Teamchef till ICA Reklam

Vi ska göra varje dag lite enklare. Som ett led i den förändringsresa vi nu är i, behöver vi dig som vill leda och driva ett team på vår avdelning Factory. Du kommer arbeta med att bygga och utveckla relationer som ska skapa en enkel och värdefull leverans till våra kunder. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Creative Director & Chef till ICA Reklam

Vi ska göra varje dag lite enklare. Som ett led i den föräningsresa vi nu är i behöver vi dig som vill arbeta som kreativ ledare med utgångspunkt i varumärkes- och identitetskoncept. Ditt arbete kommer vara att utmana och inspirera med nya budskap för att förnya våra kunder. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök