Junior Digital Coordinator

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Är du intresserad av att jobba med digital kommunikation på ett av världens största mediebolag? Till ViacomCBS Nordics i Stockholm söker vi nu en Junior Digital Coordinator. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och 3 månader framåt.

Sök rollen Senast 20 februari, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Rollen

I rollen som Junior Digital Coordinator kommer du främst att arbeta med att på ett noggrant och systematiskt sätt, publicera, strukturera och arkivera digitala filer. 

Vi söker dig som kan koordinera och publicera innehåll i det content management system som används på företaget.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Säkerställa att det digitala innehållet är rätt och lever upp till standarden för ViacomCBS
  • Förbättra innehålls- och publiceringsprocessen för olika plattformar och komma med utvecklingsförslag
  • Problemsöka eventuella fel och lösa dem tillsammans med kollegor

Rollen som Junior Digital Coordinator innebär att du kommer stötta dina kollegor. Du kommer ingå i ett team om 6 personer, ni sitter tillsammans med de andra 40+ kollegerna på det nordiska huvudkontoret här på Kungsholmen i Stockholm.

Vem vi söker

Vi tror att du studerar eller har avslutat dina studier inom kommunikation, media eller motsvarande. Du har lite erfarenhet sedan tidigare av liknande uppgifter men är i början av din karriär och är framförallt sugen på att lära dig något nytt. Du har ett stort intresse och fallenhet för digital kommunikation och webbpublicering. Vi ser det som en fördel om du hanterar något CMS-system, likaså om du har grundläggande kunskaper i Adobe Suite.

Som person är du driven, strukturerad och noggrann. Att du talar och skriver på både svenska och engelska ser vi som ett krav. Vidare tror vi att du är nyfiken och intresserad av att lära dig mer om media och digital marknadsföring.

Om ViacomCBS

ViacomCBS Networks International Nordics, en del av ViacomCBS Networks International, består av några av världens mest ikoniska och etablerade varumärken inom underhållning. I Norden ingår bland annat Nickelodeon, MTV, Paramount Network, Paramount+ och Comedy Central i portfolion. Förutom streamingtjänster och digitala produkter erbjuder ViacomCBS Networks International en kraftfull kapacitet inom produktion, distribution och reklamlösningar för partners på fem kontinenter och över mer än 180 länder.

När du blir en i teamet hos ViacomCBS

Vår vision är tydlig. Vi vill vara en arbetsplats präglad av mångfald och innovativitet – där olika typer av människor, med olika talanger, vill arbeta. Som en del av vårt team får du arbeta med varierande och utmanande uppgifter, du får ta ansvar och uppmuntras att tänka kreativt. Hos oss är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Du får bidra med både din kunskap och din passion. En karriär på Viacom ger dig dessutom möjlighet att arbeta i en internationell och dynamisk miljö.

När du blir en av oss

Tiden på KIMM/Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents, seminarium och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johanna Romanoff, jr@kimm.se och Konsultchef Lisa Envall Ödman, leo@kimm.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2020-02-21, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 20 februari, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Romanoff

Talent Acquisition Specialist, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 februari, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Webbmaster

Till Systecon söker vi nu en webbmaster med stort fokus på webb&content. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och 6 månader framöver. För rätt person finns möjlighet att få anställning direkt hos Systecon.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig

KIMM har fått den stora äran att hjälpa Serneke hitta en riktig klippa till Marknadsansvarig för affärsområdet Verksamhetsutveckling i Göteborg. Ansvarsområdet är brett och tjänsten passar dig som både trivs och kan arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Communications Manager

Är du en skicklig projektledare med gedigen erfarenhet av marknadsföring med affärsfokus? Vi letar efter dig som vill vara en del av ett engagerat team under 12 månader och arbeta utifrån ledorden innovation, passion och ansvar. Vi söker nu en vikarierande Marketing Communications Manager till Enjoy Wine & Spirits. Intresserad?

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök