Marketing Communications Manager

Stockholm Rekrytering

Är du en skicklig projektledare med gedigen erfarenhet av marknadsföring med affärsfokus? Vi letar efter dig som vill vara en del av ett engagerat team under 12 månader och arbeta utifrån ledorden innovation, passion och ansvar. Vi söker nu en vikarierande Marketing Communications Manager till Enjoy Wine & Spirits. Intresserad?

Sök rollen Senast 21 februari, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Marketing Communications Manager till Enjoy Wine & Spirits (vikariat)

Om rollen
Som Marketing Communications Manager arbetar du brett med all typ av marknadsföring och kommunikation, både internt och externt. Du samarbetar framförallt med marknadsteamet, våra Brand Managers och vår interna Grafiska Designer, men även andra inom koncernen. Enjoy Wines & Spirits sitter i trevliga lokaler på Södermalm och du kommer rapportera till Chief Marketing Officer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Strategiskt och operativt ansvarig tillsammans med Brand Manager för att planera, genomföra och utvärdera marknadsplaner för agenturvarumärken inom vin, vatten och sprit
 • Projektleda och koordinera interna samt externa marknadsaktiviteter
 • Löpande uppföljning av marknadsbudget och fakturering
 • Agera kravställare mot vår interna Grafiska Designer, mot externa byråer samt upphandling av media
 • Utveckla och producera content, copy och målgruppsanpassad kommunikation samt kampanjkoncept
 • Planera, koordinera och medverka på mässor och event
 • Driva kommersiella PR-aktiviteter
 • Kvartalsvis återrapportering av marknadsaktiviteter och resultat enligt önskemål från Brand Manager
 • Ansvara för att löpande utvärdera och utveckla affären och hitta nya sätt att optimera och förbättra resultat i samarbete med CMO, Digital Manager och Brand manager

Om dig
Du är en skicklig marknadskommunikatör och projektledare med ett affärsmässigt fokus samt en stark analytisk förmåga. Du är van vid att ställa krav och är nyfiken på alla nya möjligheter som den digitala utvecklingen medför. Du kan med lätthet sätta dig in i nya områden med en förmåga att se saker ur kundens perspektiv.

Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom FMCG, där vi gärna ser att du haft ansvar för flera varumärken. Du har en relevant högskoleutbildning inom marknadskommunikation. Du jobbar gärna strategiskt men framför allt är din styrka att vara operativ. För att nå framgång i rollen är du är en skicklig kommunikatör, i både tal och i skrift och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda.

Personliga egenskaper

 • Stort engagemang, är lösningsorienterad och har en positiv inställning
 • Förmåga att se helhet och effektivt röra dig mellan strategiskt och operativt arbete
 • Stark analytisk förmåga, förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt
 • Trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö
 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansar för resultatet
 • Ett genuint intresse för mat och dryck. Tidigare erfarenhet av vinbranschen är meriterande

Om Enjoy Wine & Spirits
Enjoy Wine & Spirits är en av de volymmässigt största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vinhandel. Förutom vin importerar vi sprit och öl samt är representant för San Pellegrino i Sverige. Enjoy Wine & Spirits AB är en del av koncernen Gruppo Di Luca där bolagen Di Luca & Di Luca AB (med varumärket Zeta) och Deli Di Luca AB (restaurang) ingår, tillsammans omsätter bolagen ca 1,4 Mdr och har ca 100 anställda. Läs mer här.

Lyssna på vår fantastiska Podcast Vin för Rookies som ligger 1:a på Itunes i kategorin kultur och konst.

Vi erbjuder
Enjoy Wine & Spirits erbjuder en 12 månaders vikariatsanställning, med möjligheter till förlängning, på en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare. Vi har kul på jobbet, vi tror på långsiktighet och samarbete och känner passion för det vi gör. Tillträde senast maj 2020.

Det här är en spännande nyckelroll i ett familjeföretag med rötterna i Italien och fötterna i hela världen. Ett sunt företag med laganda och ett stort fokus på hållbarhet i alla led. Vårt motto som alla kan samlas kring är: ”allt vi gör ska hålla högsta kvalitet och att våra drycker ska vara goda. Så enkelt kan och bör det vara.”

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Enjoy Wines & Spirits med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2020-02-21. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. I samband med din ansökan kommer du att få svara på minst tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra

Sök rollen Senast 21 februari, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Enjoy Wine & Spirits

Alsnögatan 11, Stockholm

Kontakta mig för mer information

malin clavering

Malin Clavering

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 februari, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Webbmaster

Till Systecon söker vi nu en webbmaster med stort fokus på webb&content. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och 6 månader framöver. För rätt person finns möjlighet att få anställning direkt hos Systecon.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig

KIMM har fått den stora äran att hjälpa Serneke hitta en riktig klippa till Marknadsansvarig för affärsområdet Verksamhetsutveckling i Göteborg. Ansvarsområdet är brett och tjänsten passar dig som både trivs och kan arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök