Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Stockholm

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Sök rollen Senast 30 december, 2020

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Som Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing kan man vara en person som arbetar inom områden som automatiserad marknadsföring, effektivisera processer, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi tror även att du har du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är van att arbeta i agila arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja system med målet att optimera erbjudanden och tjänster till kunder. Är det något som stämmer in på dig? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Krav:

  • Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt.
  • Arbetat i ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system.
  • Kompetens inom målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen
  • Erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden
  • Du har god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIn och Facebooks annonseringsverktyg.
  • Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Låter det intressant? Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 30 december, 2020

Här ligger KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 december, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior Marketing Specialist

Winn Hotel Group befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och söker nu en Senior Marketing Specialist till vårt nya centrala team i Uppsala. Vi skapar nu ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Vi söker dig som brinner för utveckling, samarbete, gillar att tänka i nya banor och som älskar möten med nya människor. Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är våra värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Content Producer till Acreto

Acreto är företaget som går mot sitt bästa år i företagets 15 åriga historia. Faktum är att vi redan nu nått 2019 års omsättning. Det är vi riktigt stolta över, men vi vill mer. Acreto jobbar med import och distribution av kvalitativa produkter från kända varumärken. De närmsta åren kommer vi fortsätta växa och på marknadsavdelningen söker vi nu en ny kollega till Nina och Monika.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 september, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Konsulter för framtida uppdrag

Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök