Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Stockholm

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Sök rollen Senast 30 maj, 2020

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Som Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing kan man vara en person som arbetar inom områden som automatiserad marknadsföring, effektivisera processer, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi tror även att du har du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är van att arbeta i agila arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja system med målet att optimera erbjudanden och tjänster till kunder. Är det något som stämmer in på dig? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Krav:

  • Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt.
  • Arbetat i ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system.
  • Kompetens inom målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen
  • Erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden
  • Du har god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIn och Facebooks annonseringsverktyg.
  • Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Låter det intressant? Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 30 maj, 2020

Här ligger KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Interim enhetschef vid enheten för kommunikationsstöd till Svenska kyrkan

Till Svenska kyrkan i Uppsala söker vi nu en interim enhetschef vid enheten för kommunikationsstöd. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i början av augusti och beräknas att pågå under sex månader. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

CRM-Specialist med Salesforce-kunskaper

Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit med mer än 2,3 miljarder till IOGT-NTOs livsviktiga alkohol- och drogförebyggande arbete och därmed en bättre värld. Men vi vill mer och behöver din hjälp att förbättra vår kundresa genom insiktsarbete och flödesanalyser – vi söker nu därför en CRM-Specialist.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator för framtida uppdrag

Är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att hantera flera olika projekt samtidigt? Ser du dig som en marknadskoordinator eller marknadsassistent som söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök