Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Stockholm

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Sök rollen Senast 30 december, 2020

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Som Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing kan man vara en person som arbetar inom områden som automatiserad marknadsföring, effektivisera processer, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi tror även att du har du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är van att arbeta i agila arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja system med målet att optimera erbjudanden och tjänster till kunder. Är det något som stämmer in på dig? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Krav:

  • Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt.
  • Arbetat i ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system.
  • Kompetens inom målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen
  • Erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden
  • Du har god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIn och Facebooks annonseringsverktyg.
  • Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Låter det intressant? Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 30 december, 2020

Här ligger KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 december, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Project & Production Leader – Arken Zoo/Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Swedish team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Leader to join our Swedish Marketing team in Stockholm

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Head of Marketing & Offering

Vi befinner sig oss mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi en chef för Marknad & Erbjudande med digital spets och framtidstänk. Vill du vara med och bidra till säkrare arbetsplatser? Då har vi tjänsten för dig, Head of Marketing & Offering för Cresto Group!

Skåne Sista ansökningsdag: 13 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadskoordinator

För vår nordiska verksamhet söker vi nu en dynamisk och målinriktad marknadskoordinator med höga ambitioner och driv som nyligen påbörjat sin karriär inom marknadsbearbetning. Tycker du om kommunikation och varierande arbetsuppgifter så kanske detta kan vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Social Media & Content Manager till Beijer Byggmaterial

Till servicekontoret i Stockholm söker vi nu en Social Media & Content Manager. Vi söker dig som är van att utveckla närvaro i sociala medier samt ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering till publicering. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med start i januari till augusti 2021.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Projektledare Webb till Midroc

Till Midroc i Stockholm söker vi nu en projektledare med fokus på webb. Det är en bred roll där du får möjlighet att arbeta operativt såväl som taktiskt och strategiskt i ett team med engagerade kollegor samt samarbetspartners. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i början av nästa år eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå i minst 12 månader med en ambition att fortsätta samarbetet. Varmt välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök