CRM-Specialist med Salesforce-kunskaper

Göteborg

Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit med mer än 2,3 miljarder till IOGT-NTOs livsviktiga alkohol- och drogförebyggande arbete och därmed en bättre värld. Men vi vill mer och behöver din hjälp att förbättra vår kundresa genom insiktsarbete och flödesanalyser – vi söker nu därför en CRM-Specialist.

Sök rollen Senast 30 maj, 2020

På Miljonlotteriet kämpar vi för en bättre värld. Ett samhälle där ingen far illa av alkohol och andra droger. Vi vet att ljusa krafter är starkare än mörka. Vi motar förtvivlan och ångest med trygghet och hopp. Vi känner att det går att bry sig, istället för att låta bli. Det har varit vår drivkraft sedan 1964, när lotteriet startade. Lotteriet ger oss – och människor omkring oss – kraften att göra skillnad.

Vad blir ditt uppdrag? 

I rollen som CRM-Specialist har du ett övergripande ansvar för Miljonlotteriets kundresor och utvecklingen av kundrelationen. Du driver det kontinuerliga utvecklingsarbetet av Salesforce och är företagets Superuser för Marketing Modulen. Arbetet innebär ett nära samarbete med alla delar i organisationen genom demokratisering av data och proaktiv affärsutveckling genom kundinsikter. I rollen som CRM-Specialist arbetar du med att:

·        Leda optimering- och utvecklingsarbete av Salesforce Marketing Cloud.

·        Säkerställa kundresor, användarbarhet och funktionalitet i Salesforce Marketing Cloud.

·        Ansvarig för att orkestrera lojalitetsarbete utifrån kundinsikter till alla intressenter inom bolaget.

·        Genom datadrivna kundinsikter, kontinuerligt vara proaktiv i dialogen med kollegor och arbeta fram försäljning- och lojalitetsaktiviteter.

Vem är du? Du är en person som följer den digitala CRM-utvecklingen och kan omsätta det i idéer för optimal kundupplevelse genom datadrivna kundinsikter. Du har ett högt engagemang och är kundfokuserad. Mot dina kollegor och samarbetspartners har du ett entusiasmerande sätt genom att påvisa ett framåtsträvande engagemang i ditt arbete. Du gillar att jobba i team och är inte rädd för att vara både strategisk och operativ utifrån datadrivna insikter. Du är specialisten inom ditt område. Därför agerar du med en självledande inställning där du har förmågan att ta egna beslut för att nå uppsatta mål och resultat. 

Vad gäller erfarenhet och specifikt kunnande ser vi följande:

•          Minst 3 års erfarenhet av arbete med CRM eller kundanalys.

•          Du har arbetat datadrivet med komplexa kunddata.

•          Meriterande med erfarenhet av digital marknadsföring och analys.

•          Meriterande om du har erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud och/eller Salesforce Trails.

•          Certifiering i Google Analytics är meriterande.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV på kimm.se där du får svara på några korta frågor.

Vi jobbar med löpande urval och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig ansvarig rekryteringskonsult, Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se).

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 30 maj, 2020

Här ligger Miljonlotteriet

Metallvägen 4, Mölnlycke

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Interim enhetschef vid enheten för kommunikationsstöd till Svenska kyrkan

Till Svenska kyrkan i Uppsala söker vi nu en interim enhetschef vid enheten för kommunikationsstöd. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i början av augusti och beräknas att pågå under sex månader. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator för framtida uppdrag

Är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att hantera flera olika projekt samtidigt? Ser du dig som en marknadskoordinator eller marknadsassistent som söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök