Marketing Coordinator

Uppsala Rekrytering

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Marketing Coordinator som vill arbeta med att skapa innehåll till våra digitala kanaler.

Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Sök rollen Senast 23 juli, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Om rollen

I rollen som Marketing Coordinator hos Winn Hotel Group arbetar du med att genom ord och bild förmedla en upplevelse till våra gäster. Du är behjälplig i framtagande av marknadsmaterial, följer upp aktivitetsplaner och kampanjer tillsammans med vår Senior Marketing Specialist. Du tycker om att skriva för webb och är väl bevandrad i sociala medier. Du kommer ha ett operativt ansvar i att skapa innehåll och content till alla digitala kanaler för våra olika hotellbrands. Du rapporterar till vår Commercial Director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet och utgår från vårt kontor i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna.
 • Operativt ansvarig för innehåll, skapa content planer, producera inlägg och vara aktiv i den digitala gästresan. Till alla digitala kanaler (sociala medier & webb)
 • Producera nyhetsbrev, digitala kampanjer och annonser.
 • Producera grafiskt material samt sälj- och presentationsmaterial.
 • Kontaktperson centralt ut mot verksamheterna i leverans av marknadsmaterial.
 • Skapar tillsammans med Senior Marketing Specialist kampanjer i köpta och våra egna kanaler, optimera och ansvara för uppföljning.
 • Behärskar InDesign, Illustrator, Photoshop och program för rörligt exempelvis Premiere.
 • Har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna.

Utöver det har du erfarenhet av:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring och helst 1-2 års erfarenhet av liknande roll.
 • Erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler och syften, digitala såväl som traditionella, bild som rörligt och skapa marknadskommunikation som ger effekt.
 • Förståelse för arbete med SEO och SEM.
 • God kunskap inom layout, formgivning.
 • Du behärskar både webb och sociala medier.
 • Du är van användare av MS Office, webbpubliceringsverktyg och Adobe Creative suite.

Så här tror vi att du är:

Vi söker en person som lockas av att arbeta i ett nytt dynamiskt team där då får vara med och utveckla marknadsarbetet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en hög social förmåga, tycker om att ge bra service, är flexibel och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du är självgående i att producera marknadsmaterial och ibland kan det gå snabbt. Kanske kommer du från en annan bransch där du fått med dig erfarenheter av att producera material som ska rikta sig mot kund. Du har kanske tidigare jobbat med olika varumärken och förstår vikten av anpassning mot olika interna beställare. Slutligen tror vi du gillar att varva det praktiska, kreativa med analyser och mätning av resultat.

Om Winn Hotel Group:

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blue, Clarion och Quality hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels. Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside.

Vi har ända sedan starten av bolaget 1991 haft huvudfokus på de mjuka värdena, våra medarbetare och gäster. De utgör plattformen och stommen i vår affär, och innebär att vi ser det som en huvuduppgift att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: Vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet.

Vi vill vara kända för att vi bemöter våra gäster och varandra på ett precis lika proffsigt och personligt sätt på alla våra hotell.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Processen kommer pågå nu under sommaren men med hänsyn till kandidaters semesterplaner. Men vänta inte med att söka, vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Olof Lindmark på ol@kimm.se eller Sabina Axelsson på sa@kimm.se.

Glad sommar!

Sök rollen Senast 23 juli, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Winn Hotel Group AB

Storgatan 30, Uppsala

Kontakta mig för mer information

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 juli, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head Of Marketing – Aspia

Vill du arbeta i en spännande miljö och ansvara för Aspias marknadsteam? Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och här får du en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i marknadsavdelningens vision om att vara bäst i Sverige på att arbeta digitalt och datadrivet. Kanske har du en specialistroll inom marknadsföring idag, men vet att du skulle bli en grym chef om du bara fick chansen? Det här är en rekrytering för en permanent position, med anställning hos Aspia. Under tiden söker vi en interimskonsult som kan axla uppdraget fram till dess att vi har en kandidat rekryterad. Vi söker därför en konsult för samma roll, under ett par månader, med start redan i mitten på augusti. Är du tillgänglig och intresserad av snabb start så specificerar du det enkelt i samband med att du skickar in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HKScan söker Kategorichefer till Chark & Smörgåsmat

Vill du arbeta med utveckling av livsmedelsproduktionen genom hela värdekedjan, från gård till konsument? HKScan söker två drivna kategorichefer till sitt marknadsteam – den ena med ansvar för Kyld Matchark och den andra med ansvar för Smörgåsmat. Den ena tjänsten är ett vikariat till och med augusti 2021.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Marketing Specialist

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Senior Marketing Specialist som vill ta ett brett ansvar för alla våra marknad och kommunikationsaktiviteter.

Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 juli, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök