Affärsutvecklare med fokus på hållbarhet och digitalisering

Stockholm Rekrytering

Är du en van affärsutvecklare som vill utvidga din kompetens inom hållbarhet? Vill du få den unika chansen att arbeta i en verksamhet med de största globala bolagen som målgrupp och utveckla digitala produkter och tjänster? Sök då denna roll idag!

Sök rollen Senast 2 augusti, 2020

Stiftelsen Global Child Forum grundades 2009 av Kungafamiljen.
Global Child Forum är en icke-vinstdrivande organisation som tillsammans med andra globala marknadsaktörer mobiliserar stora globala företag att arbeta aktivt med barns rättigheter och förbättra barns liv. Global Child Forums målgrupp består av de 2000 globala företag som har störst påverkan på FN:s utvecklingsmål (SDGs).

Global Child Forum har en bred verksamhet som inkluderar en av världens största mätningar kring företag och barns rättigheter. Vi skapar också verktyg, rapporter, utbildningar och webinarier för företag på samma tema. Vartannat år bjuder Global Child Forum in till ett globalt högnivåforum som genomförs på det Kungliga slottet.

För mer information om oss, besök gärna vår web: www.globalchildforum.org

Vill du få en inblick i Global Child Forums arbete kika på denna film:

Uppdraget
Global Child Forum befinner sig i en utvecklingsfas med fokus på ökad påverkan på sin målgrupp och utveckling av en ny digital plattform och ett antal tjänster och produkter, de flesta digitala.
Detta är en ny roll på GCF som innebär att skapa en process för systematisk affärsutveckling driven av marknadsinsikt och utvärderad genom den impact produkter och tjänster skapar. Rollen innebär också att ta fram tjänster till vår nya digitala plattform som bidrar till att målgruppen agerar för barns rättigheter.

Rollen
I denna roll kommer du att strukturera arbetet med marknads och målgruppsinsikt för att kontinuerligt kunna öka påverkan på de 2000 globala bolag som är GCFs målgrupp, och möta deras behov. Du kommer också att vidareutveckla befintliga tjänster och produkter, liksom utveckla nya, tillsammans med ansvarig för digital plattform och vår externa webbyrå.

Du kommer också, tillsammans med vår impact manager, att förbättra Global Child Forums resultatuppföljning och effektmätning genom integrerade CRM system. Du kommer att ingå i projektledning för GCFs affärsutveckling, samt leda enskilda utvecklingsprojekt.

Om dig
För att lyckas i denna roll krävs det att du har flera års erfarenhet av att leda och driva affärsutveckling, att du arbetat med digitala tjänster/ produkter och gärna ha lett eller arbetat inom komplexa projekt med resultatkrav.
Erfarenhet av att ha arbetat med hållbarhet i stort, impact eller mänskliga rättigheter är meriterande.

Du kommer att arbeta i ett relativt litet, glatt och mycket engagerat team bestående av olika typer av professioner och nationaliteter med hög kompetens inom olika områden. Du bör därför trivas med att ta ansvar för ditt resultat och samtidigt samarbeta med kollegor på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera och uppnå mål. Du är självgående och trygg i din kunskap och kompetens.

Kundfokus är viktigt att ha med sig och och förmågan att kunna utvärdera varje handling och beslut utifrån hur de 2000 globala bolag som ingår i vår målgrupp, kommer att påverkas. Du bör inkludera nuvarande och framtida behov i målgruppen vid beslutsfattande.

Du är en person som på egen hand initierar aktiviteter och projekt samt driver fram nya förbättringsförslag, utifrån kund och marknadsinsikter. Kreativitet och nytänkande uppskattas då du kommer att använda traditionella metoder för affärsutveckling i en icke-vinstdrivande organisation som arbetar med påverkan.

Utbildning:    – Relevant eftergymnasial utbildning
IT kunskaper: – Officepaketet, CMS
Språk:             – Engelska – mycket goda kunskaper, muntligt och skriftligt
                        – Svenska – goda kunskaper, muntligt och skriftligt

Önskvärt är att du har något av följande:
Erfarenhet av att mäta samhällseffekter i bolag och i samhällen (s.k. impact)         
Erfarenhet av att integrera digitala lösningar med ett bakomliggande CRM-system.
Erfarenhet av UX och/eller webbutveckling
Erfarenhet av att upphandla konsulttjänster inom digital utveckling och produktion.

Mer om tjänsten
Denna tjänst är ett uppdrag på ca 12 månader med möjlighet till förlängning där du anställs av Stiftelsen Global Child Forum.

Rekryteringen görs i samarbete med KIMM/Wise Professionals, så har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se)

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med att söka. Under v29-30 är det semestertider vilket gör att vi inte kan ge återkoppling.
Trevlig sommar!

Sök rollen Senast 2 augusti, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 augusti, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head Of Marketing – Aspia

Vill du arbeta i en spännande miljö och ansvara för Aspias marknadsteam? Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och här får du en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i marknadsavdelningens vision om att vara bäst i Sverige på att arbeta digitalt och datadrivet. Kanske har du en specialistroll inom marknadsföring idag, men vet att du skulle bli en grym chef om du bara fick chansen? Det här är en rekrytering för en permanent position, med anställning hos Aspia. Under tiden söker vi en interimskonsult som kan axla uppdraget fram till dess att vi har en kandidat rekryterad. Vi söker därför en konsult för samma roll, under ett par månader, med start redan i mitten på augusti. Är du tillgänglig och intresserad av snabb start så specificerar du det enkelt i samband med att du skickar in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HKScan söker Kategorichefer till Chark & Smörgåsmat

Vill du arbeta med utveckling av livsmedelsproduktionen genom hela värdekedjan, från gård till konsument? HKScan söker två drivna kategorichefer till sitt marknadsteam – den ena med ansvar för Kyld Matchark och den andra med ansvar för Smörgåsmat. Den ena tjänsten är ett vikariat till och med augusti 2021.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Coordinator

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Marketing Coordinator som vill arbeta med att skapa innehåll till våra digitala kanaler.

Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Sista ansökningsdag: 23 juli, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Marketing Specialist

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Senior Marketing Specialist som vill ta ett brett ansvar för alla våra marknad och kommunikationsaktiviteter.

Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 juli, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök