Digital Content Producer till Acreto

Göteborg Rekrytering

Acreto är företaget som går mot sitt bästa år i företagets 15 åriga historia. Faktum är att vi redan nu nått 2019 års omsättning. Det är vi riktigt stolta över, men vi vill mer. Acreto jobbar med import och distribution av kvalitativa produkter från kända varumärken. De närmsta åren kommer vi fortsätta växa och på marknadsavdelningen söker vi nu en ny kollega till Nina och Monika.

Sök rollen Senast 24 september, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård

Ditt nya jobb
I rollen som Digital Content Producer kommer du ansvara för ca hälften av Acretos varumärken ur ett marknadsperspektiv. Du ansvarar för att den gemensamma kampanj- och marknadsplanen följs där du ansvarar för produktionen för respektive varumärke där ditt största fokus är dina konsumentmålgrupper.

Arbetsuppgifter i urval:

Hantera Acretos varumärken kopplat till kampanjplanering och genomförande:

 • Projektleda byråsammarbeten (webb, foto, översättning etc)
 • Uppdatering av webbsidor

Stötta säljavdelningen med material inför kampanjer och lanseringar:

 • PPT-presentation införsäljning
 • Kontakt med Åf marknadsavdelning – gemensamma kampanjer
 • Landningssidor hos Åf

Skriva och skapa innehåll, text och layout:

 • Skriva pressmeddelanden, texter till hemsidor och artiklar
 • Skapa content för våra olika kanaler SoMe, samt publicering och uppföljning
 • Skapa annonsmaterial bild/rörligt för programmatisk annonsering
 • Webbredaktör
 • Jobba med bloggare/influencers

Vem är du?
Du är strukturerad och har förmågan att prioritera samtidigt som din kreativa ådra ständigt pulserar och du har lätt för att komma med nya idéer. Din energi smittar av sig på andra och du har lätt för att ta för dig och tro på dina idéer. Vi är ett litet marknadsteam och samarbetet i teamet är viktigt för oss och letar efter dig som också gillar att ha dina egna ansvarsområden samtidigt som vi stöttar och hjälper varandra – hos oss är tempot högt. 

För att bli framgångsrik i rollen har du en bred marknadsbakgrund där du producerat material till sociala kanaler och webb. Har du tidigare arbetat som AD är det en stor fördel på samma sätt som dina kunskaper att redigera och klippa får oss att slå volter. Du har goda kunskaper i Indesign, WordPress, Photoshop och PowerPoint.

Kort om Acreto
Acreto AB är en framgångsrik svensk importör och distributör av ett antal ledande och välkända varumärken; Crock-Pot, FoodSaver, Breville, Thermacell myggskydd, Mosquito Magnet, för att nämna några. Företaget marknadsför och säljer sina attraktiva kvalitetsprodukter via återförsäljare inom hemelektronik, sport/fritid, dagligvaruhandeln, el-, järn-, bygg- och trädgård i Sverige och även Norden inom vissa produktområden. Se även: www.crockpot.se, www.foodsavers.se www.breville-nordic.com www.myggjävlar.se och www.victorskadedjur.se

Nyfiken?
Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Martin är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Martin på martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 24 september, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Acreto AB

Norra Ågatan 10, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 september, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Senior Marketing Specialist

Winn Hotel Group befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och söker nu en Senior Marketing Specialist till vårt nya centrala team i Uppsala. Vi skapar nu ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Vi söker dig som brinner för utveckling, samarbete, gillar att tänka i nya banor och som älskar möten med nya människor. Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är våra värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Konsulter för framtida uppdrag

Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök