HKScan söker en Digital Marketing Specialist

Stockholm Rekrytering

Är du en matintresserad, driven och engagerad digital marknadsförare med erfarenhet från dagligvaruhandeln och snabbrörligt/FMCG? Då kan du vara den vi söker!

Sök rollen Senast 11 december, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Rollen

Som digital marketing specialist kommer du vara en tongivande kraft i marknadsavdelningen genom att ta nästa steg i vår utveckling inom digital marknadsföring, vår närvaro i sociala medier och i utvecklandet av samarbete och erbjudande med våra kunder. Rollen innebär ett nära samarbete med både våra kategorichefer och dina kollegor i brandteamet på marknadsavdelningen, för att säkerställa att alla marknadsaktiveringar ligger i linje med våra kategoriplaner såväl som våra övergripande varumärkesstrategier och årsplaner.

Du kommer att ha ett helhetsansvar för våra varumärkeshemsidor och sociala mediekanaler, sätta den årliga contentplanen, samt skapande och publicering av innehåll, analys, uppföljning, rapportering och optimering av vårt SEO och SEM-arbete. Du kommer vara ett stöd i olika former av e-handelsprojekt och samarbeten med våra kunder, samt att identifiera och utvärdera nya digitala trender och tekniker som kan utveckla våra sälj & marknadsföringsmöjligheter.

I rollen rapporterar till Marketing Manager och utgår från vårt kontor vid Lindhagsgatan 126, Kungsholmen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 •  Utveckla innehåll och proaktivt hantera närvaron i varumärken sociala mediekanaler och webb, genom årlig contentplan
 • Säkerställa genomförandet av våra digitala varumärkes- och produktkampanjer för utvalda varumärken och concept
 • Kontinuerlig uppföljning och optimering av vår digitala aktivering, kampanjer, SEM, SEO etc.
 • Agera kravställare, specificera och implementera tekniska projekt och förbättringar på varumärkessidor mot vår interna IT-avdelning och tekniska leverantör
 • Samarbeta med externa reklambyråer, mediebyråer och interna partners
 • Projektledare/resurs internt och externt för att utveckla och säkra vår position i handeln online, både hos våra detaljhandelskunder och foodservicekunder.
 • Ansvara för gränssnittsimplementering med våra kunders e-kanaler

Din profil

Vi tror du har några års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och gärna inom livsmedel, dagligvaruhandeln/FMCG, med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med SEM- och SEO-optimering och Google Analytics. Vi tror du är en erfaren projektledare som arbetat i tvärfunktionella projekt, samt van att samarbeta med byråer och att hantera många kontaktytor samtidigt. Vi ser positivt på om du har erfarenhet från att arbeta i CMS / Episerver.

Vi ser gärna att du har en teknisk kunskap för att kunna agera kravställare mot vår interna IT-avdelning och tekniska plattformsleverantörer. Som person tror vi du är en kreativ analytiker, driven och självgående, med stor genomförande och avslutande förmåga. God kommunikativ och social förmåga med känsla för färg, form och text och har stor passion för mat och matlagning.

Mer om oss:

HKScans mål är att bli ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 år av erfarenhet tillverkar vi god, hälsosam och ansvarsfullt producerad mat som möter konsumenternas och kundernas behov. Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att alla vi som arbetar på HKScan är ett gäng som präglas av samarbete, stimulerande arbetsuppgifter och en produktportfölj innehållande bl.a. varumärken såsom Scan, Pärsons och Bullens. HKScan har kunder inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn, där hemmamarknader är Sverige, Finland, Danmark och Baltikum. Våra närmare 7 000 professionella medarbetare säkerställer smak, kvalitet och hållbarhet – idag och imorgon. Under 2019 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,7 miljarder euro.

 HKScan erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi varje dag arbetar utifrån våra värdeord INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 11 december, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 december, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Produktchef

Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde. Till denna nya organisation söker vi nu en Produktchef att ta ansvar för produktområdet Fordon/Award.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Project & Production Leader – Arken Zoo/Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Swedish team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Leader to join our Swedish Marketing team in Stockholm

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator

För vår nordiska verksamhet söker vi nu en dynamisk och målinriktad marknadskoordinator med höga ambitioner och driv som nyligen påbörjat sin karriär inom marknadsbearbetning. Tycker du om kommunikation och varierande arbetsuppgifter så kanske detta kan vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök