Digital Content Producer till Morris

Borås Rekrytering

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Morris nya Digital Content Producer spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Morris fortsatta satsning när du producerar grafisk content för våra kunder, kanaler och återförsäljare.

Sök rollen Senast 3 december, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Med starka ägare i ryggen rustar vi för att ta nästa steg i vår satsning och digitala resa där content kommer vara key. Med en ny brandplattform på plats söker vi nu dig som har förmågan att tillsammans med vårt team omvandla den till inspirerande innehåll för våra målgrupper. 

Ditt nya jobb
I rollen som Digital Content Producer har du ansvar för att skapa och leverera innehåll till alla våra kanaler men med fokus på de digitala: Nyhetsbrev, SoMe, webb samt extern annonsering. Du jobbar primärt med produktion av grafiskt innehåll, rörliga format (gif:ar/ motions) och landningssidor, men redigerar även rörligt och producerar grafiskt material för tryck. Du jobbar med den visuella upplevelsen av Morris varumärke utifrån ett omniperspektiv där du, genom att anpassa innehåll utifrån kanal och budskap bidrar till att hålla en röd tråd i allt vårt innehåll. Du har en kreativ frihet i utformandet av innehåll och vi vill att du hjälper oss att tänka nytt när vi nu satsar för framtiden.

Rollen ansvarar för att bygga upp rutiner för hur Morris producerar mer kvalitativt innehåll till digitala kanaler med huvudsyfte att stärka Morris grafiska identitet hos utvalda målgrupper.
Du jobbar tätt ihop med resten av gänget på marknad och E-commerce och ansvarar för att materialet är klart on time och med hög kvalité.

Vem är du?
Du en teamplayer, med ett öga för estetik och fokus på resultat och trivs när du får samarbeta med andra och testa nya saker. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att få vara med där det händer. Hos oss får du möjlighet att ta plats och jobba i ett team där alla hjälps åt och inspirerar varandra. 

Du har flera års erfarenhet av digital design och grafisk produktion för digitala kanaler av konsumentprodukter. Genom ditt arbete har du skaffat dig god förståelse för det digitala landskapet och vad som fungerar utifrån kanalval, kundmöte och design. Du har mycket goda kunskaper i Adobe Suite (Id, Ps, Ai, Ae). Meriterande är även om du tidigare jobbat med webb samt förståelse för hur material kan anpassas och optimeras utifrån datadrivna insikter Även om du brinner för det digitala så har du också stenkoll på de grafiska grunderna och kan producera material även för fysiska kanaler.

Kort om Morris
Morris grundades 2004 av Jan och Eva Alsén och är idag ett etablerat modevarumärke som finns representerat i över 250 av Skandinaviens främsta modebutiker, genom egen ehandel, en brand store i Göteborg och två outletbutiker. Varumärket designar och marknadsför kläder för herr inom en stilbildning som grundar sig i Brittish Prep. Bolaget har idag 32 medarbetare med huvudkontor i Borås. Morris har ambitiösa tillväxtplaner med fokus på det att, bygga varumärke och kommunikation med kund och det digitala landskapet kommer vara en viktig arena. Läs mer på vår hemsida.

Nyfiken?
Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Martin är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Martin på martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 3 december, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Morris Stockholm

Bryggaregatan 19, Borås

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 december, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Produktchef

Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde. Till denna nya organisation söker vi nu en Produktchef att ta ansvar för produktområdet Fordon/Award.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Project & Production Leader – Arken Zoo/Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Swedish team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Leader to join our Swedish Marketing team in Stockholm

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator

För vår nordiska verksamhet söker vi nu en dynamisk och målinriktad marknadskoordinator med höga ambitioner och driv som nyligen påbörjat sin karriär inom marknadsbearbetning. Tycker du om kommunikation och varierande arbetsuppgifter så kanske detta kan vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 december, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök