Digital Marketing Specialist till Brilliant (vikariat, 10 månader)

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en lagspelare med ett intresse av att skapa affärsvärde och har erfarenhet av digitala marknadsföringskampanjer? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Sök rollen Senast 14 augusti, 2021

Brilliant är en enkät- och insiktsplattform som syftar till att leverera datadriven mänsklig insikt inom personal- och kundupplevelse. Brilliant växer snabbt och kommer att förvandlas till ett SaaS-företag inom nästa år. Du kommer att bidra till vår marknadsföringsmetod genom att göra dem mer skalbara när vi fortsätter att växa, främst i Sverige men också på nya marknader.

Är du den vi söker? 🤩

Har du en passion för att skapa, distribuera och övervaka marknadsföringskampanjer för efterfrågan? Inklusive betalmedia (till exempel Google Ads, betalt socialt nätverk, display) och icke-betalda som MA-system inklusive trigger och droppbaserad automatiserad e-postkommunikation. Är du praktisk, men kan också bygga ut strategin och planen för generering av efterfrågan? Då kan den här rollen vara något för dig.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa digitala marknadsföringskampanjer och leadgenerering
  • Skapa väl motiverade tillväxthypoteser och hantera experiment för att testa dina hypoteser.
  • Driva tillväxtinitiativ inom en rad olika områden: SEO, SEM, målsidesomvandlingsoptimering, MA-system och virala loopar.
  • Använd data och analyser för att utvecklas och informera riktningen för tillväxtinitiativ med hög precision.

Vad vi erbjuder dig:

✔ Vi är i hypertillväxtstadiet. Du har chansen att vara en del av vår otroliga resa för att nå nästa nivå.

✔ Möjligheten att gå med i projektet att skapa ett ledande generationsprogram i världsklass.

✔ Vi är välkomna, öppensinnade, snälla och nyfikna.

Teamet

Din främsta prioritet är att skapa kvalificerade försäljningsledningar genom att använda olika marknadsföringsmetoder. För att uppnå målen är vi ett team på tre, en marknadschef som fokuserar på varumärkesmedvetenhet och lockar nya kunder och en community manager som fokuserar på att bygga en stark gemenskap för befintliga kunder. Du kommer också att arbeta nära vårt säljteam för att skapa mycket riktade kontofokuserade kampanjer och mäta deras effektivitet när det gäller att driva pipeline.

Styrkor, passioner och tidigare erfarenheter ✌✨

  • Skicklig kommunikatör i både tal och skrift (svenska och engelska)
  • Du har 3-5 års marknadserfarenhet i en roll som hanterar flerkanaliga marknadsföringskampanjer.
  • Fungerar bra under tryck eller i en miljö med hög tillväxt som ständigt förändras
  • Du är strukturerad, noggrann, analytisk och kreativ
  • Du har en examen i marknadsföring, kommunikation eller liknande

Vi ser fram emot att höra av dig! 👋😊 Team Brilliant

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 14 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jakob Törnell

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 14 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager till Gernandt & Danielsson

Vill du vara med på en spännande förändringsresa på en av Sveriges ledande advokatbyråer som vill ta sin marknadsföring och kommunikation till nästa nivå? Gernandt & Danielsson söker nu en marketing manager som vill forma byråns marknadsavdelning.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök