Interim Digital Specialist till Avonova

Stockholm Konsultuppdrag

Nu söker vi en Digital Specialist som är van att arbeta med digital annonsering, kampanjer och som vill vara med och utveckla Avonovas Inbound Markering. Är du dessutom en person med digital spets och en stjärna i Hubspot? Då kan rollen som Digital Specialist för Avonova vara något för dig! Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti.

Sök rollen Senast 9 augusti, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ditt Uppdrag

Som Digital Specialist hos Avonova kommer du vara med och utveckla vårt arbete med Inbound Marketing och övrig B2B marknadsföring. Du har stor påverkan i att vara med och påverka och forma rollen mycket själv och vill arbeta med webb, text, kampanjer, sociala medier och inte minst Hubspot. Du kommer samarbeta mycket med vår marknadsavdelning i båda Sverige och Norge, och du rapporterar till Head of Marketing som sitter i Oslo.

 • Vara med och utveckla vår nya webbsajt som är tänkt att lanseras senare i år.
 • Operativt arbete i Hubspot.
 • Skriva copy ur ett kommersiellt perspektiv, från bloggar till nyhetsbrev och sociala medier.
 • Publicera på vår webb, och bruka SEO för god synlighet
 • Hantering av digital annonsering såsom Facebook och LinkedIn.                                                                                         
 • Bruka segmentering, analys och optimalisering för att skapa högst möjliga ROI
 • Arbeta nära sälj och hitta sätt för att generera leads.
 • Viss byråkontakt kan tillkomma.

Om dig

Vi tror att du är en generalist inom digital marknadsföring och har jobbat operativt några/något år inom detta och vill ta ett större grepp kring Inbound Marketing inom B2B. Du har ett digitalt tänk och ett starkt kundfokus i ditt sätt att kommunicera marknadsbudskap. Vi tror också att du vill lära dig mer om Marketing Automation och Account Based Marketing och se fördelarna med att använda verktyg såsom Hubspot eller liknande. Du gillar det operativa i rollen och att ha en innehållsrik vardag där din energi och nyfikenhet bidrar stort till Avonovas framtida utveckling. Vidare tror vi du har relevant eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

 • En marknadsavdelning där du uppmuntras att utveckla dig inom nya, digitala marknadsföringsmetoder.
 • Möjlighet att påverka företagets digitala marknadsföringsarbete och möjlighet till gruppansvar inom specifika marknadsföringsgrenar.
 • Arbete som bidrar till värde och hälsa för individer, företag och samhälle.
 • Hundratals kompetenta och engagerade kollegor som vill varandra och företaget väl.
 • Arbetsplatsen är Stockholm, men med möjlighet till hemmakontor ibland.
 • Konkurrensvillkor.

Om Avonova

Avonova Hälsa AB är en del av Avonova Group – Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Gruppen består av Avonova Hälsa AB, Sveriges näst största företagshälsovård, och Avonova Helse AS, Norges största företagshälsovård. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Våra 650 medarbetare på 120 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Sverige. 

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Avonova med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 9 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök