Teamchef till Dixa AB

Stockholm Rekrytering

Dixa är experter på tryckt butikskommunikation och har bland annat Espresso House, Lidl, Indiska & Ur & Penn som kunder. Vi växer och behöver nu någon som tar ett övergripande ansvar för HR samt rollen som Teamchef för en del av personalen. Med ett coachande förhållningssätt tar du hand om vårt grymma medarbetargäng och får våra anställda att må bra och prestera på topp. Är det du?

Dixa omsätter drygt 60” med fin lönsamhet och är för närvarande 36 personer.

Sök rollen Senast 2 mars, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag

Som Teamchef har du ytterst ansvar för en grupp medarbetare bestående två prepressansvariga och sex seniora projektledare. Ditt ansvar är att se till att dessa personer växer i sina roller, dels för att företaget ska kunna leverera på sina uppdrag, dels för deras trivsel och utveckling. Tjänsten innebär coachning, uppföljning, medarbetarsamtal och administration kring tid och lön.

Mycket av ditt arbete kommer dessutom att handla om kulturfrågor som rör alla våra 35 anställda och säkerställa att alla har rätt förutsättningar i sina roller, så att vi förblir en attraktiv arbetsplats. Utvecklingssamtal och hantering av eventuella konflikter/utmaningar kan komma att ingå i rollen.  Du kommer arbeta för att svetsa samman teamet för att jobba ännu tightare tillsammans. Idag finnas ingen ansvarig inom HR-området så du ska sätta upp HR processer för företaget och här finns möjlighet till att forma rollen ganska mycket själv. Du rapporterar direkt till VD och utgår från vårt kontor i Solna där vi också har vår produktion.

Arbetslivserfarenhet

  • 2-3 års dokumenterad erfarenhet av samma/liknande ansvarsområden
  • Dokumenterad erfarenhet av att leda personal
  • Erfarenhet av medarbetarsamtal, lönesamtal, semesterplanering
  • Tidigare ansvarat för kulturfrågor
  • Gärna erfarenhet av att arbetat som konsultchef/HR-ansvarig eller liknande
  • Meriterande med bakgrund inom Retail
  • Meriterande med erfarenhet i HR plattformen Winningtemp

Om dig

Du brinner för kulturfrågor och är genuint intresserad av människors utveckling och med ett coachande förhållningsätt vill du hjälpa andra att växa i sina yrkesroller och att jobba mot gemensamma mål. Du har ett tydligt kommunikationssätt samtidigt som tillit, värme och snällhet är några ord du kan känna igen dig i. Med god självinsikt är du väl medveten om dina styrkor och utmaningar som ledare och kan be om, ta emot och ge feedback. Vi söker ingen som är “perfekt” utan någon som vågar vara sig själv.

Om Dixa AB

Genom att förstå kundens affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas, vårt engagemang märks i slutresultatet. Vårt mål är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tar fram tillsammans. Läs mer här: https://dixa.se/

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil samt personligt brev om så önskas på kimm.se där du får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna mig som är ansvarig   rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se. Urval sker löpande och kan tillsättas innan utgivet datum.

Sök rollen Senast 2 mars, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Dixa AB

Industrivägen 5, Solna

Kontakta mig för mer information

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 mars, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

PR- och presskommunikatör till Ersta diakoni

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsaktör, en ideell förening grundad år 1851. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning. Verksamheten drivs icke-vinstsyftande, vilket betyder att allt vårt överskott återinvesteras i verksamheten. Vår vision är att skapa en värdig välfärd för alla.

Är du en bred och senior kommunikatör med tidigare erfarenhet av framgångsrikt påverkansarbete? Då finns en unik möjlighet att vara med och bidra i en samhällsbärande bransch hos en av marknadens mest intressanta aktörer.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lead Generation Manager till Hager

Som Lead Generation Manager ansvarar du för att strategiskt utforma och operativt driva riktade marknadsföringsinsatser mot väldefinierade målgrupper vilket inkluderar att skapa engagemang, stärka varumärket och skapa önskade konverteringar. Den perfekta kandidaten trivs med att analysera data och har erfarenhet av att använda automatiseringsverktyg för marknadsföring som optimerar flödet av kvalificerade leads till sälj. Har du ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill utveckla Hagers webbplats till organisationens bästa säljare är detta en roll för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Communicator till Focus Nordic

På Focus Nordic jobbar alla efter missionen att erbjuda slutanvändaren den optimala foto-, video- och kikarupplevelsen. Nu till den glädjande nyheten att Focus Nordic söker efter sin nya Marketing Communicator. Är du riktigt vass på att skriva, har en känsla för bild och layout samt ett intresse för foto och film är det här en tjänst helt i din smak.

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Art Director till Blomsterlandet

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala och analoga kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Blomsterlandets nya AD spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Blomsterlandets fortsatta satsning. Med ett nytt fokus på ökad digital närvaro kommer du ha mycket roliga utmaningar framför dig då du i allra högsta grad kommer vara involverad i den satsningen.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till SAM Nordic

Läkemedelsföretaget SAM Nordic växer och söker nu en Marknadskoordinator som vill vara med på resan att erbjuda cancerpatienter i Europa den bästa tänkvärda vården – genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök