E-Commerce Manager till Sono Sverige

Stockholm Rekrytering

Sono Sverige söker nu en driven och analytisk E-Commerce Manager. Vi söker dig som vill vara med på en tillväxtresa hos en kreativ koncern inom möbelbranschen med höga ambitioner! Har du ett stort intresse för dataanalys, erfarenhet av att planera och driva arbete med CRM samt brinner för kundresan? Då har vi den perfekta rollen för dig hos oss på Sono Sverige. Vi befinner oss i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Sök rollen Senast 2 mars, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Sono Sverige är en komplett leverantör av inredning till kontor, skola, industri och förvaring. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en koncern som innefattar flera olika bolag och affärsområden, Sono Group. Vi är alla på Sono Sverige ett gäng engagerade och glada medarbetare. Vi har väldigt roligt tillsammans och här får du arbeta i en unik miljö med ett högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på design och inredning. Det här är en viktig och central nyckelroll i att stärka vår digitala utveckling för Sono på den svenska marknaden.

Om rollen:

Du ingår i ett marknadsteam som består av fem mycket erfarna personer med olika specialistkompetenser och du rapporterar till marknadschefen. Du kommer att arbeta i en tät dialog med kollegor internt inom kommunikation och digitalisering. Du kommer även att samarbeta externt med byråer inom SEO/SEM och webbutveckling. I dagsläget arbetar vi hemifrån men i vanliga tider sitter vi tillsammans med övriga bolag inom koncernen – Sono Group på Södermalm i Stockholm. Eftersom vi har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala kan du vara placerad där det passar dig bäst.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Sammanställa data i analyser från CRM-system, mailutskick, kampanjer, annonser, remarketing m.m.
 • Tillsammans med kommunikatör ta fram digitala kampanjer utifrån Sono Sveriges marknadsstrategi.
 • Ansvara för SEO och SEM.
 • Genom analyser av digitalt kundbeteende identifiera hemsidefunktioner som förbättrar och optimerar UX.
 • Genomföra A/B-tester av hemsidan, mejlutskick, annonser etc.
 • Löpande uppdatering och publicering på hemsida genom Magento 2.

För att trivas i rollen bemästrar du både analys och digital kommunikation för den svenska marknaden. Du är en problemlösare som är nyfiken, lyhörd och mycket analytisk. Ditt sinne för analys och siffror gör att du lätt kan dra slutsatser som vi kan använda i vårt arbete mot digitalisering och för att optimera vår försäljning. Som person är du strukturerad, noggrann och motiveras av att ta ansvar och arbeta proaktivt. Du uppskattar att arbeta i team och har mycket god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer. Du älskar att arbeta med digital utveckling i alla dess former och är en nyfiken person som håller sig uppdaterad på nya trender då utveckling är viktigt för dig.

Vi söker dig som har:

 • Relevant digital utbildning inom E-Commerce, kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs, Hyper Island eller IHM.
 • Minst 3 års erfarenhet från liknande roll där du arbetat i e-handelsplattform, gärna Magento 2.
 • Arbetat i CRM-system, gärna SuperOffice.
 • Erfarenhet av att arbeta med Google analytics/ads/merc/feed/Google Tag Manager, SEO, SEM och remarketing.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Meriterande med kunskap i Adobepaketet, främst InDesign, Photoshop och Xd.
 • Meriterande med kunskaper om HTML och programmering.

Mer om Sono Sverige & Sono Group:

Sono Sverige är en komplett leverantör av inredning till kontor, skola, industri och förvaring. Vi är en helhetsleverantör av allt du behöver på jobbet, och vårt uppdrag är att göra din arbetsvardag bättre. Sono Sverige är en ledande leverantör av inredning för svenska arbetsplatser, med fokus på hållbarhet och ergonomi på arbetsplatsen. Ingen order är för liten för oss, ingen order är för stor. Vi är stolta över att leverera snabbt, effektivt och korrekt. Vi är ca 200 anställda i koncernen och finns i Norge, Danmark och Sverige. Läs mer om oss här: www.sono.se.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar Sono Sverige med KIMM & Wise IT. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina (sa@kimm.se) eller Charlotte (charlotte.wilhelmsson@wiseit.se). Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2021-03-03. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 2 mars, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Sono Sverige

Alsnögatan 7, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 mars, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

PR- och presskommunikatör till Ersta diakoni

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsaktör, en ideell förening grundad år 1851. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning. Verksamheten drivs icke-vinstsyftande, vilket betyder att allt vårt överskott återinvesteras i verksamheten. Vår vision är att skapa en värdig välfärd för alla.

Är du en bred och senior kommunikatör med tidigare erfarenhet av framgångsrikt påverkansarbete? Då finns en unik möjlighet att vara med och bidra i en samhällsbärande bransch hos en av marknadens mest intressanta aktörer.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lead Generation Manager till Hager

Som Lead Generation Manager ansvarar du för att strategiskt utforma och operativt driva riktade marknadsföringsinsatser mot väldefinierade målgrupper vilket inkluderar att skapa engagemang, stärka varumärket och skapa önskade konverteringar. Den perfekta kandidaten trivs med att analysera data och har erfarenhet av att använda automatiseringsverktyg för marknadsföring som optimerar flödet av kvalificerade leads till sälj. Har du ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill utveckla Hagers webbplats till organisationens bästa säljare är detta en roll för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Communicator till Focus Nordic

På Focus Nordic jobbar alla efter missionen att erbjuda slutanvändaren den optimala foto-, video- och kikarupplevelsen. Nu till den glädjande nyheten att Focus Nordic söker efter sin nya Marketing Communicator. Är du riktigt vass på att skriva, har en känsla för bild och layout samt ett intresse för foto och film är det här en tjänst helt i din smak.

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Art Director till Blomsterlandet

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala och analoga kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Blomsterlandets nya AD spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Blomsterlandets fortsatta satsning. Med ett nytt fokus på ökad digital närvaro kommer du ha mycket roliga utmaningar framför dig då du i allra högsta grad kommer vara involverad i den satsningen.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till SAM Nordic

Läkemedelsföretaget SAM Nordic växer och söker nu en Marknadskoordinator som vill vara med på resan att erbjuda cancerpatienter i Europa den bästa tänkvärda vården – genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 mars, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök