Kundansvarig/Projektledare till PR-byrån Agency

Stockholm Rekrytering

På Agency strävar vi ständigt framåt och vi är oerhört stolta över att vi lyckats etablera oss som en av landets främsta PR-byråer. Vill du jobba med kundansvar på en väletablerad PR-byrå tillsammans med glada och skickliga kollegor? Då har du chansen nu. Agency blev 2020, årets byrå inom PR & Kommunikation.

Sök rollen Senast 11 augusti, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Privat sjukförsäkring

Ditt uppdrag

Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll och skapa inspirerande kommunikation för många marknadsledande varumärken. I dag har vi förmånen att arbeta med ett 30-tal uppdragsgivare och varumärken inom en rad olika branscher bl.a. Goodyear Dunlop, SodaStream, Vattenfall och Skanska. I din roll som kundansvarig/projektledare kommer du driva och utveckla våra kunduppdrag. Du kommer projektleda och rådge kring arbetet mot kund och se till att du tillsammans med dina kollegor skapar inspirerande kommunikation. Du säkerställer att tidsplaner och budget hålls i projekten och kvalitetssäkrar leveranserna mot kund och sätter ramar och mål för mätning. Du har budget- och säljansvar och rapporterar till byråns ledning.

Vidare:

 • Ansvar för försäljning mot befintliga kunder och delta i pitcharbete vid förfrågningar från kund.
 • Sista instans ut mot kund och kvalitetssäkrar material som dina medarbetare gjort.
 • Strategisk rådgivning mot kund inom PR.
 • Delegera, coacha och projektleda teamen i projekten.

Om dig

Vi tror du har några års erfarenhet av PR-arbete eller bakgrund från kommunikationsbyrå och har god förståelse för PR och drivit kunddialoger kring dessa frågor. Du är en person som uppskattar att jobba med flera kunder och driva projekt parallellt och värdesätter god struktur. Du har en god planeringsförmåga och kan inspirera dina teammedlemmar till att leverera projekt i toppklass. Ditt genuina intresse för PR och Kommunikation gör att du har en mycket god förståelse för vad som genererar publicitet.

Vi tror du har:

 • Talang för kundkontakter och förstår att god kundvård är det viktigaste för att lyckas som konsult.
 • Affärsmässighet, ledaregenskaper och hög anpassningsförmåga.
 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Engelska och svenska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer nu låta annonsen ligga ute över sommaren och kommer återkoppla i början på Augusti.

Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Sök rollen Senast 11 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Agency International Campaigns AB

Norrlandsgatan 12, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök