UX Lead – BBH Stockholm

Stockholm Rekrytering

Brinner du för att göra saker enklare, smartare och snyggare? Är du lika nyfiken på människor som teknik och design? På BBH Stockholm jobbar UX designers, visuella designers och utvecklare med att skapa fantastiska användarupplevelser. Nu söker vi en UX Lead som är van att ta fram prototyper, leda kundmöten och som har ett strategiskt sinne.

Sök rollen Senast 9 augusti, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vårt team växer och behöver förstärkning med dig som snabbt förstår vad som är rätt problem att lösa och är grym på att förvandla det till digitala upplevelser. Du jobbar tätt tillsammans med strateger, designers, utvecklare och kunder med uppdraget att skapa digitala produkter och tjänster som förbättrar vardagen för människor och hjälper företag nå sina affärsmål. Du är bra på storytelling, du leder med exempel och får med dig kunden och teamet på resan. Tillsammans är du med och formar BBH:s erbjudande i framtiden.

Det här söker vi:

 • Du har arbetat som UX Designer i 5 år eller mer med att utforma appar, produkter och tjänster som balanserar användarbehov, affärsmål och tekniska begränsningar.
 • Du är van att ta lead i din roll som UX Designer, och guidar teamet och kunden på resan.
 • Du planerar och driver användarstudier självständigt och identifierar insikter att ta vidare till teamet.
 • Du trivs att jobba med interaktionsdesign och prototyper. Du kan Figma som din egen gata. Har du ett öga för visuell design är det en bonus.
 • Du är van att designa för iOS och WatchOS (native). Förståelse för React Native är en bonus.
 • Du kan driva workshops och guida en grupp människor till designbeslut. Du trivs med att leda kundmöten och att presentera insikter och koncept.
 • Du förstår affärsnyttan i design och kan argumentera för hur dina designförslag bidrar positivt för användare och företaget.
 • Du har ett holistiskt, människocentrerat perspektiv och letar efter möjligheter att förenkla upplevelsen över ett brett spektrum av touchpoints.
 • Du har ett analytiskt sinne och är en stark problemlösare. Du är van att prata med utvecklare, förstår och förutser tekniska möjligheter.
 • Du planerar och driver ditt eget arbete men förstår att styrkan kommer från ett nära samarbete med teamet.
 • Du håller ett öga på trender och utmanar konventioner där du ser att det är rätt.
 • Vi tror du är uppfinningsrik, ödmjuk, nyfiken och delar gärna med dig av din kunskap.

Användarupplevelser är hjärtat i det vi gör på BBH Stockholm. Vi vill skapa de bästa digitala produkterna och tjänsterna som definierar varumärken och förbättrar vardagen för människor.

BBH Stockholm – Logic & Magic

Vi är ett tjänstedesignföretag som jobbar där affärer, kulturella insikter och digital innovation möts. Vi har entreprenöriell kultur, har riktigt kul tillsammans i våra team och är stolta över att designa tjänster och produkter som hjälper företag driva förändring. Bland våra kunder finns Volvo, Coop, Tesco Bank, Panini och Bokus.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbeta BBH Stockholm med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Sök rollen Senast 9 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök