Community Coordinator till Skandia Fastigheter

Malmö Rekrytering

Nu söker vi en community coordinator som är duktig på att projektleda, producera och koordinera kommunikation och event för hyresgäster!

Sök rollen Senast 14 augusti, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

I rollen som community coordinator kommer du att ansvara för att koordinera hyresgästkommunikation i Malmö. Arbetsuppgifterna varierar stort och innefattar allt från att skriva och publicera texter till att driva olika event till att säkerställa att kontoret är trivsamt. Du kommer att vara delaktig i att utveckla kundaktiviteter och event samt genomföra och utvärdera dem i syfte att säkerställa att de når önskad effekt. Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete, men i tät samverkan med dina kollegor. Rollen innebär många olika kontaktytor, såväl interna som externa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Stötta teamet i olika kundkommunikationsinsatser
 • Planera och genomföra kundevent
 • Ansvara för hyresgästsamarbeten och strategiska partnerskap
 • Säkerställa funktionella och representativa hyresgästgemensamma ytor
 • Uppdatera digitala plattformar och system
 • Kontaktperson för samarbetspartners avseende kontorsservice
 • Besökshantering, in- och utgående post, passerkort/nyckelhantering, interna tjänster och gemensamma ytor.

Så här tror vi att du är som person:

För att trivas i rollen och hos oss på Skandia Fastigheter är det viktigt att du är social, nyfiken, initiativtagande och att du gillar att samarbeta med både kollegor och partners. Vi letar efter dig som är en skicklig projektledare och som har en god förmåga att formulera budskap och som skapar engagerat innehåll och evenemang av hög kvalitet. Du är lösningsorienterad, resultatinriktad och duktig på nätverka och att prioritera när många saker händer samtidigt. Dessutom är du ambitiös och noggrann och intresserad av att utforska nya digitala lösningar.

Vi tror att du har:

 • God förmåga att skapa målgruppsanpassad kommunikation som ger effekt
 • Erfarenhet av att koordinera kommunikation och event samt att projektleda seminarier och konferenser.
 • Erfarenhet av publicering i digitala kanaler
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Mer om oss:

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. 

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

OBS! Urvalsprocessen kommer pausas under semesterveckorna v.29–32, men du är välkommen med din ansökan under hela perioden.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 14 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Skandia fastigheter

Masttorget 6, 211 77 Malmö, Malmö

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 14 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök