Content Manager till Aspia

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en ny kollega till Aspias markandsteam i Stockholm som kan hjälpa oss ta nästa steg inom digitala marknadsföringen och utveckla vår närvaro i sociala medier!

Sök rollen Senast 15 augusti, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder dig:

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora- hos oss har du stora utvecklingsmöjlighet. Genom det arbetet du gör och får ta ansvar, genom dialog med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydliga utvecklings-och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet till att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera ihop så att vi, människor och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.

Om Rollen

Rollen fokuserar på genomförande av aktiviteter i våra digitala och sociala kanaler där vi arbetar med såväl varumärkesbyggande som affärsdrivande kommunikation. Din kunskap behöver vi även internt för att kunna utveckla och utmana oss för att möta marknadens och verksamhetens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med innehållet i våra digitala kampanjer med nära samarbete med copy kring bild och form
 • Agera kravställare mot våra externt leverantörer
 • Utveckla, ansvara och sätta upp vår kanalstrategi för att nå rätt målgrupp
 • Mäta vilket innehåll som når fram samt producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är leadsgenerering eller att bygga varumärke
 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste inom digital marknadsföring
 • Ansvara och uppdatera vår site och blogg med intressant och relevant innehåll med fokus på storytelling

Så här tror vi att du är

Som Content Manager på Aspia får du delta i många intressanta utvecklingsprojekt tillsammans med olika kontaktytor, internt och externt. Du gillar tanken på att jobba helt datadrivet och skapar framgångsrika samarbeten och har förmågan att få med dig andra i dina idéer. Du är både en digitalt kunnig och en skicklig kommunikatör som drivs av att utveckla och öka vår närvaro i digitala kanaler. Du är en affärsdriven person som vill arbeta modernt och innovativt och sätta nya processer, rutiner och finjustera arbetssätt för att nå uppsatta mål.  

Vi söker dig som har

 • Minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll med erfarenhet av digital marknadsföring/ content manager / kommunikatör
 • Du är van att driva förändringsprojekt
 • Du har stor erfarenhet av att definiera nyckeltal samt följa upp, analysera och rapportera effekt, insikter och rekommendationer till organisationen
 • Ett digitalt helhetstänk och erfarenhet av SEO/SEM, CMS (Episerver) MS Office och Google Analytics. Du behöver inte vara specialist i Hubspot, NetSuite (CRM) eller Adobe Creative Suite men du behöver ha förståelse för helheten
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska
 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM

Om Aspia

Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 500 medarbetare på ca 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Aspia. Det främsta är att vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Aspia erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar Together, Challenge & Professional.      

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Som en del av vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

OBS! Urvalsprocessen kommer pausas under semesterveckorna v.29–32, du är välkommen med din ansökan under hela perioden.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 15 augusti, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 15 augusti, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

External Communications Manager till Hoist Finance

Vill du arbeta i en internationell miljö med tydliga värderingar, högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov? Vi söker dig som drivs av omväxlande arbetsuppgifter och där du får arbeta nära ditt team i att utveckla och stärka varumärket. Ditt uppdrag omfattar extern kommunikation, PR och press.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Finsktalande översättare till Bagaren och Kocken

Älskar du livets njutningar så som mat och dryck? Tar du gärna fram kockknivarna i köket och lagar till en härlig bouillabaisse? Eller brinner du kanske för bakning? Oavsett vilken form av matälskare du är så har vi här ett väldigt roligt uppdrag för dig som är en skicklig skribent och som är en fena på finska!

Nu söker vi en finsktalande skribent för ett översättningsuppdrag till Bagaren och Kocken.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Berättelser om våra liv, världen runt omkring oss och vår närhet blir några av de allra bästa. Att föra dem samman med att optimera sättet de berättas och distribueras är vårt mission och vad vi kallar dokumentär storytelling. Nu söker vi en Content Manager som vill vara med på vår fortsatta resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager till Gernandt & Danielsson

Vill du vara med på en spännande förändringsresa på en av Sveriges ledande advokatbyråer som vill ta sin marknadsföring och kommunikation till nästa nivå? Gernandt & Danielsson söker nu en marketing manager som vill forma byråns marknadsavdelning.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök