Kommunikationsansvarig till Kungsmässan, Sveriges bästa Citygalleria

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Tillhör du en av de där mångfacetterade kommunikatörerna som även är duktig på det grafiska? Just nu får du möjlighet att bredda dina vingar i ett spännande konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals.

Sök rollen Senast 19 oktober, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Varmt välkommen till Kungsmässan, ett kommunikationsuppdrag där du får vara med att påverka och vägleda kommunikation. Ett mångfacetterat uppdrag, där du ska säkerställa den interna och externa kommunikationen för hyresgäster och besökare i olika kanaler.

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/ Wise Professionals på inledningsvis 6-8 månader med chans till eventuell förlängning. Uppdraget är en heltidstjänst och vi önskar att du är tillgänglig så snart som möjligt. Det är även viktigt att du kan vara på plats på kontoret merparten av tiden så du har de bästa förutsättningarna att kunna driva kommunikationen på ett så träffsäkert sätt som möjligt.

Om Kungsmässan
Kungsmässan köpcentrum ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg. På Kungsmässan finner du cirka 100 butiker, caféer och restauranger så förhoppningsvis finner du det du söker. Vi arbetar intensivt med att våra gäster skall känna sig välkomna, trygga och uppleva ett nytänkande köpcentrum. Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och blev vald till bästa Citygalleria i Sverige 2021, 2019, 2018, 2017 och 2016 – allt enligt Evimetrix undersökning ”Svenskarnas favoritcentrum”. På Kungsmässan blir vi aldrig nöjda eller färdiga, vi strävar mot en ständig utveckling!

Det går inte att missa att Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva städer. Under de närmaste 10 åren kommer vi att utveckla ytterligare ca 25 000 kvm kommersiella lokaler och ca 5 – 600 nya bostäder. Nästan allt sker mitt i centrala Kungsbacka där utvecklingen av Kungsmässan Köpcentrum ständigt pågår samtidigt som den kaxiga stadsdelen Valand nu växer fram. Och mer är på gång!

Ditt uppdrag
I tätt samarbete med övriga kollegor inom ditt affärsområde kommer du att ansvara för att producera den externa kommunikationen till Kungsmässans gäster samt den interna kommunikationen till hyresgäster. Kommunikationen internt sker framför allt idag digitalt via personalappen samt mailutskick och infobrev. När det gäller den externa kommunikationen behöver du vara flexibel och kunna samarbeta med olika samarbetspartners och föra en konstruktiv dialog mot ett gemensamt kommunikativt mål. Den externa kommunikationen skapas under vissa kampanjer i dialog med andra samarbetspartners där ditt ansvar även kan bli att anpassa överenskommet material till Kungsmässans kommunikationskanaler.

Exempel på arbetsuppgifter

· Du ansvarar och säkerställer Kungsmässans budskap genom intern- och extern kommunikation i enlighet med Kungsmässans varumärkesposition, kommunikationsstrategi, marknadsplan och grafiska profil

· Du ansvarar för att årligen ta fram och följa upp en kommunikationsplan för Kungsmässan samt operativt verkställa planen internt såväl externt

· Delaktig och drivande utifrån din roll i kampanjarbete för de olika marknadskanalerna

· Skriva nyhetsbrev, annonser, flyers m.m.

· Fotografera, redigera och förbereda bildmaterial för folieringar, flyers samt digitala kampanjer

· Kontakt med tryckeri och byrå gällande grafiskt material  

· Uppdatera och utveckla innehåll på webben och Kungsmässans personal-app

Utöver detta ansvarar du för kriskommunikationen kopplat till Kungsmässan.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en adekvat utbildning samt har arbetat ett par år med kommunikation, kampanjmaterial samt arbetat med SoMe. Du har en stor kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Du gillar strukturerad kreativitet och gillar att arbeta i team.

Vi ser gärna att du har hanterat de vanligaste programmen i Adobe CC; InDesign och Photoshop, men även Premier Pro samt Illustrator.

Vem är du?
För dig är service och social kompetens viktiga ledord och du har en förmåga att sätta dig in i din motparts behov och kan överföra dessa behov till text och budskap. Du har en stark nyfikenhet som driver dig och du vågar ställa frågor som leder dig i rätt riktning. Du är drivande och har förmågan att leda ditt arbete från A till Ö och du lyfter blicken för att inte fastna i detaljer. Du trivs i en omväxlande miljö och är gärna med i olika förändringsprojekt m.m. Samtidigt är du mån om samarbetet med dina kollegor och kunder, allt för att kunna möta deras behov och önskemål.

Du har en god förmåga att strukturera, planera och jobba effektivt. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara flexibel, nyfiken och ta i där det behövs. Det är en självklarhet för dig med bra samarbeten, god servicekänsla och att leverera kvalitativt resultat.
På din avdelning är det ett härligt arbetsklimat och vi ser gärna att du likt dina framtida kollegor har nära till skratt och vill ha roligt på jobbet.   

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Låter det intressant och som något för dig? 

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Vi som arbetar med processen heter Stephanie och Lisa och oss når du enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se & lisa.kayser@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 19 oktober, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Investor Relations Manager

Are you convinced that stakeholder engagement and long-term relationship building is vital for business success? Do you like breaking down complex financial information into key findings? Do you enjoy video games? Then this is the perfect opportunity!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator med digitalt fokus på SoMe & Web

Vill du jobba med ett av världens största varumärken? Trivs du med ett snabbt och föränderligt arbetsklimat och vill verka i en roll där en hel del finns på plats, samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka och utveckla? Är du självgående och brinner för digital marknadsföring? Räck ut handen till oss!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök