Employer Branding Ansvarig till JM

Stockholm Rekrytering

På JM har vi stort fokus på medarbetarengagemang och företagskultur. Som Employer Branding Ansvarig hos oss har du en nyckelroll i vårt strategiska och operativa arbete med Employer branding på koncernnivå med ett nära samarbete med de lokala HR-funktionerna. Employer branding är ett av JMs viktigaste utvecklingsområden framåt och vi söker dig som är villig att ta dig an utmaningen att leda det arbetet.

Sök rollen Senast 23 oktober, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

I rollen som Employer Branding Ansvarig ansvarar du för att utveckla och driva arbetet kopplat till vårt employer brand och medarbetarnas resa på JM. Du kommer in med stora kunskaper och framförallt nya idéer på hur vi ska utveckla oss och nå nästa nivå på resan mot att bli bäst. En spännande utmaning, visst är det?

Ditt övergripande ansvar är att tillsammans med övriga kollegor inom HR lägga en långsiktig plan framåt kring hur vi ska fortsätta stärka vårt arbetsgivarvarumärke och hitta rätt kanaler för att rekrytera de bästa medarbetarna, både nyutexaminerade, young professionals och seniora nyckelpersoner. Fokus är även att utveckla medarbetarresan och aktivera det interna ambassadörsskapet. En viktig uppgift är att bidra med nya perspektiv och stark drivkraft för att vi på JM ska lyckas genomföra långsiktiga employer branding-initiativ i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utveckla och implementera en employer branding strategi för att säkerställa en hög arbetsgivarvarumärkeskännedom och attraktivitet
 • Samarbeta med HR- och kommunikationsteamet för att driva framgångsrika marknadsföringskampanjer och fortsätta utveckla medarbetarresan
 • Identifiera våra olika målgrupper och utarbeta en strategi för att nå dessa
 • Coacha och inspirera chefer i deras kommunikation och aktiviteter kring employer branding
 • Aktivera och utveckla det interna ambassadörskapet

Vem är du?

Du är självgående, förtroendeingivande och en relationsskapande lagspelare som bemästrar förmågan att lyssna in affärens behov för att sedan omsätta det till praktisk handling. Du gillar att tänka nytt, lösa problem och är inte beroende av att allt finns på plats. Du är intresserad av den digitala utvecklingen och har en stark passion till att stärka varumärke och bygga intern stolthet och kultur. Tjänsten innebär stort eget ansvar med en stark drivkraft samtidigt som du delar vår övertygelse om att vi blir bättre och effektivare tillsammans som team. Du ingår i koncernens HR-ledningsgrupp och rapporterar till vår HR-direktör Malin.

Vi söker dig som har

 • Några års erfarenhet av brett HR-arbete där du samlat på dig en verktygslåda inom området och har en bred förståelse och insikt inom HR med erfarenhet av att leda och hantera employer branding aktiviteter
 • Stark projektledningskunskap med förmåga att leverera i tid och inom budget
 • Erfarenhet från att arbeta internationellt eller nordiskt mot flera regioner med förmåga att arbeta på strategiska och operativa nivåer t.ex. konceptualisering kring kampanjer
 • Analytisk förmåga att arbeta med data för att ge insikter för att fatta välgrundade beslut
 • Relevant utbildning inom HR eller kommunikation, från högskola eller motsvarande

Om JM

Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se eller Malin Myhrman på malin.myhrman@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 23 oktober, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Investor Relations Manager

Are you convinced that stakeholder engagement and long-term relationship building is vital for business success? Do you like breaking down complex financial information into key findings? Do you enjoy video games? Then this is the perfect opportunity!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator med digitalt fokus på SoMe & Web

Vill du jobba med ett av världens största varumärken? Trivs du med ett snabbt och föränderligt arbetsklimat och vill verka i en roll där en hel del finns på plats, samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka och utveckla? Är du självgående och brinner för digital marknadsföring? Räck ut handen till oss!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök