Digital Marketing Coordinator – Aditro/SD Worx

Stockholm Rekrytering

Nu söker Aditro/Sd Worx en ny digital stjärna till marknadsteamet. Du som gillar att arbeta hands on med marknadsaktiviteter i olika kanaler och även vill ta dig an lite mer strategiskt kommunikationsansvar passar bra in i denna roll. Sedan april 2021 är Aditro en del av SD Worx, ett ledande företag i Europa inom HR och lönetjänster med verksamhet i 12 länder.

Sök rollen Senast 23 oktober, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om rollen

I rollen som Digital Marketing Coordinator på Aditro/SD Worx är din huvuduppgift att stödja alla marknadsaktiviteter i Sverige enligt den strategiska kommunikationsplanen. Du kommer att ha en koordinerande roll och säkerställa en optimerad användning av verktyg och kanaler: webb, SEO, SEM, sociala medier, e-postkampanjer, nyhetsbrev, evenemang och online/offline annonser. Genom att Aditro ingår i SD Worx kommer du även ha som uppgift att identifiera innehåll som producerats internationellt och kan vara av intresse för den nordiska marknaden. Här blir du ansvarig för att koordinera de aktiviteter som behövs för att få ut det på respektive marknad i samarbete med det nordiska teamet.

Vi sitter i fina lokaler i Sundbyberg och i marknadsteamet har du även kolleger i Norge och Finland. Vi samarbetar även med SD Worx centrala marknadsavdelning i Belgien, samt övriga Europeiska länder. Du rapporterar till den nordiska marknadschefen.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Hantera de svenska sociala medie-kontona, planera, skapa innehåll, publicera, analysera och optimera aktiviteter
 • Skriva och publicera innehåll för att stötta våra kunder i deras köpresa samt underhålla, analysera och uppdatera den svenska webben
 • Medverka i planeringen av innehållsproduktionen och hålla den redaktionella kalendern uppdaterad
 • Ge marknadsföringssupport till säljorganisationen
 • Arbeta med Marketing Automation för att vårda leads under säljprocessen
 • Producera och distribuera nyhetsbrev och e-post till kunder och prospects
 • Vid behov, producera marknadsmaterial och presentationer tex. till event/mässor

Din bakgrund

Vi tror att du har ca 2-4 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring/kommunikation i en koordinerande roll. Kanske arbetar du som marknadskoordinator idag och vill ta ditt nästa steg. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna i kommunikation eller liknande från till exempel Berghs eller Hyper Island, men det är inte avgörande, viktigast är att du har relevant erfarenhet av digitala kanaler och hanterar de verktyg som krävs.

Du har arbetat med att bygga upp organisk närvaro, aktiverat organiskt, arbetat med SEO och har erfarenhet av innehållsproduktion och aktiv kommunikation på sociala medier. Du kan självständigt skriva och publicera innehåll för kundkommunikation. Har du även baskunskaper i Photoshop/In design är det ett extra plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller god förståelse av att arbeta i Salesforce och Pardot eller liknande Marketing Automation system. Då vårt team även består av kolleger i Norge och Finland, samt övriga Europa är det bra att du är bekväm med att tala och skriva på engelska. 

Din personlighet

För att lyckas bra och trivas i denna roll finns det vissa egenskaper som är en fördel om man har:

 • En förmåga att arbeta självständigt, projektleda dina egna aktiviteter, agera proaktivt och strukturerat.
 • Stor vana av att producera kundkommunikation i form av av texter och säljande budskap
 • Erfarenhet av att testa nya initiativ och proaktiv ta sig an problemlösning
 • En förmåga att se till helheten och prioritera utifrån kundbehov
 • Ett stort driv att arbeta både egen hand men också kan samarbeta tätt med det nordiska teamet

Om Aditro/SDWorx

Aditro är experter på att göra HR och löneadministrationen enklare, smidigare och roligare. Aditro har varit en av de ledande i utvecklingen inom HR och löneadministration i över 50 år. Vi har en fast övertygelse om att saker oftast kan göras enklare. Även om företagsadministration kan vara komplicerat är Aditros lösningar alltid befriande begripliga, smidiga och användarvänliga. Sedan 2021 är Aditro är ny medlem i SD Worx-familjen; en ledande leverantör av lön- och HR-tjänster i Europa med mer än 5,300 anställda i 18 länder och kunder i över 150 länder världen över. Tack vare den stora portföljen av HR- och lönelösningar som SD Worx medför finns tillgång till en ökad expertis och ett ännu bättre erbjudande till kunderna.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Pontander på sp@kimm.se eller Olof Lindmark på ol@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 23 oktober, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Aditro

Löfströms Allé 5, Sundbyberg

Kontakta mig för mer information

Sara Pontander

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Investor Relations Manager

Are you convinced that stakeholder engagement and long-term relationship building is vital for business success? Do you like breaking down complex financial information into key findings? Do you enjoy video games? Then this is the perfect opportunity!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator med digitalt fokus på SoMe & Web

Vill du jobba med ett av världens största varumärken? Trivs du med ett snabbt och föränderligt arbetsklimat och vill verka i en roll där en hel del finns på plats, samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka och utveckla? Är du självgående och brinner för digital marknadsföring? Räck ut handen till oss!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök