Marknadsansvarig till JM

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta på ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang? JM är ett stort företag med det lilla företagets fördelar!

Sök rollen Senast 21 oktober, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos JM. Uppdragstiden är inledningsvis 18 månader, goda möjligheter till förlängning/anställning, med start vid överenskommelse.

Om Rollen

Som Marknadsansvarig på JM ansvarar du för marknadsföring av tilldelade bostadsprojekt inom Stockholmsområdet från det att JM köper mark tills sista bostaden är såld. Du ansvarar för marknad och- målgruppsanalys, upprättande av marknadsplaner samt uppföljning. Vidare säkerställer du all kommunikation och information mot kund. Du arbetar utefter tydliga KPI:er och innehar budgetansvar. Du ingår i ett team om 15 personer, samarbetar nära Marknadsassistenterna och Webbredaktörer och rapporterar till Marknadschefen. Du kommer omges av målinriktade och drivna kollegor samtidigt som du kommer till en öppen arbetsplats med en stark lagkänsla.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Upprättande av marknadsanalyser och utarbeta strategiska kommunikationsplaner
 • Utforma marknadsstrategier, marknadsplan och marknadsföringsbudget för respektive bostadsprojekt
 • Utforma, planera och ta fram marknadsföringsmaterial i form av exempelvis, annonsering i print och digitalt, utomhusreklam, mm. Ansvara för bostadsprojektens marknadsföring på jm.se
 •  Planering och genomförande av säljdrivande kundevent
 • Ansvara för kundskommunikationsplanen i projekten

Din bakgrund

För att lyckas och trivas i rollen som Marknadsansvarig är du en strukturerad och prestigelös teamplayer. Du är en van projektledare och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer. För att trivas i rollen är du självgående men gillar med att ha mycket kontakt med människor och att samarbeta i team. Vi ser att du vill arbeta långsiktigt med ett övergripande ansvar för flera projekt parallellt.

Vi vill att du har

 • Minst fem års erfarenhet av att arbeta inom marknadsföring
 • Vana av att arbeta med flera projekt parallellt, och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer
 • Erfarenhet av digitala medier och en god analytisk förmåga
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi
 • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande, dock inget krav

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 21 oktober, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger JM AB

Gustav III:s boulevard 64, Solna, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sandra Sculac

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Investor Relations Manager

Are you convinced that stakeholder engagement and long-term relationship building is vital for business success? Do you like breaking down complex financial information into key findings? Do you enjoy video games? Then this is the perfect opportunity!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator med digitalt fokus på SoMe & Web

Vill du jobba med ett av världens största varumärken? Trivs du med ett snabbt och föränderligt arbetsklimat och vill verka i en roll där en hel del finns på plats, samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka och utveckla? Är du självgående och brinner för digital marknadsföring? Räck ut handen till oss!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör till medtech bolag

Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som kommunikatör med fokus på IR vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Vår uppdragsgivare är ett svenskt innovationsföretag inom hälsoteknik.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 oktober, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök