Marknadskoordinator med digitalt fokus på SoMe & Web

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Vill du jobba med ett av världens största varumärken? Trivs du med ett snabbt och föränderligt arbetsklimat och vill verka i en roll där en hel del finns på plats, samtidigt som det finns stora möjligheter att påverka och utveckla? Är du självgående och brinner för digital marknadsföring? Räck ut handen till oss!

Sök rollen Senast 1 november, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till vår kund Zeppelin/Catepiller söker vi dig som är en doer ut i fingerspetsarna, är van att självständigt driva arbetet framåt och utifrån den taktiska planen våga ta egna initiativ för att hitta nya och bättre vägar framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på drygt ett år med start så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid, (37,5h/v) och tjänsten är placerad på huvudkontoret i Mölndal.

Om Zeppelin
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

I rollen som Marknaskoordinator kommer du att ingå i ett relativt nytt team och samarbeta med fem duktiga kollegor där marknads- och varumärkesansvarig, marknadskoordinator samt CRM-specialist blir dina närmsta vapendragare. Ditt bidrag till gruppen blir att säkerställa den digitala marknadsföringen, se till att webben är snygg och uppdaterad, säkerställa ett effektivt SEO-arbete samt ta det operativa ansvaret för de sociala mediekanalerna så som Instagram, Facebook och till viss del även Linkedin. Du kommer både få producera engagerande innehåll i form av text, bild och video samt vara med för att utveckla och förbättra närvaron i dessa kanaler. Insatserna som görs kommer att stötta alla affärsområden/varumärken inom Zeppelin.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

·  Uppdatera webben med relevant information kopplat till våra produkter och varumärken

· Samarbeta och komma med inspel i utvecklingsarbetet av webben

· Ta taktpinnen för våra sociala medier – publicera content i enlighet med våra KPI:er samt underhålla aktivitet och bygga relation med våra följare

· Producera nyhetsbrev i Mailchimp för både internt och externt bruk

· Optimera våra sökord/SEO-arbete

· Vara proaktiv och uppdaterad i arbetet mot våra affärsområden för att kunna stötta i planering och kommunikation kopplat till respektive varumärken.

Din Bakgrund
Vi ser gärna att du har en adekvat utbildning men framför allt att du har ett brinnande intresse för det digitala, sociala medier och web. Du är duktig på det grafiska och har en fallenhet för att producera intresseväckande och relevant content. Du bemästrar Adobe CC och har kunskap inom CMS. Du är helt bekväm med svenska och engelska och kommunicerar obehindrat i tal och skrift.

Vem är du?
För att axla rollen framgångsrikt är du en person som gillar att driva ditt arbete framåt och inte fastnar i detaljer. Du är en doer som gärna tar nya initiativ, är bekväm i ditt självledarskap och är inte rädd för förändring. Du motiveras av att arbeta med flera projekt parallellt utan att tappa fokus på viktiga detaljer. Vidare är du kommunikativ och motiveras av att arbeta självständigt men uppskattar att ha ett team vid din sida.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig?

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Stephanie Grammenidis är ansvarig konsultchef för processen och nås enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 1 november, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 november, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Investor Relations Manager

Are you convinced that stakeholder engagement and long-term relationship building is vital for business success? Do you like breaking down complex financial information into key findings? Do you enjoy video games? Then this is the perfect opportunity!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör till medtech bolag

Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som kommunikatör med fokus på IR vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Vår uppdragsgivare är ett svenskt innovationsföretag inom hälsoteknik.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 oktober, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök